Oznámení Katamari Forever
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Katamari Forever

6. 5. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zatím největší díl "kutálecí" série, s multiplayerovou akvizicí. + TRAILER

Díky úsilí společnosti Namco Bandai se na konzoli PS3 v posledním kvartálu tohoto roku přikutálí další hra ze série Katamari. Půjde o projekt Katamari Forever, který by, aspoň dle tvrzení tvůrců, měl být vyvrcholením jejich snah a o jakýmsi kompilátem všech nejlepších nápadů použitých v minulosti. Pročež se v rámci zbrusu nového příběhu dočkáte v sérii zatím největšího počtu úrovní k prokutálení, módů a v neposledku doprovodných songů, mezi kterými uslyšíte také remixy z původní PS2 hry Katamari Damacy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Co se týče příběhového pozadí, snad jenom tolik. Z noční oblohy záhadně zmizí všechny hvězdy a Král Všehomíra (King of All Comos) následně upadne do kómatu, z něhož jej bude muset probudit hlavní hrdina - díky umnému prokutálení se jednotlivými úrovněmi. Cestou bude opět nabírat nejrůznější věci a objekty, čímžto dramaticky nabude na velikosti.

zdroj: Archiv


Katamari Forever trailer

Zajímavostí se zdá být unikátní grafická prezentace, kde bude jenom na vás, jaký styl zpracování si vyberete z tvůrci přednastavené nabídky (comic touch, wood touch, apod.). Nové efekty a podpora 1080p rozlišení by vašemu snažení mohly dát potřebnou šťávu. Pokud by to však stále nestačilo, mluví se ještě o lokálních kooperativních, resp. versus režimech (patrně však jenom pro dva hráče).
zdroj: VE3D

mart

Nejnovější články