Oznámení herního G.I. Joe
zdroj: tisková zpráva

Oznámení herního G.I. Joe

11. 2. 2009 17:57 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ten akční film, který se vloni na jaře natáčel v Praze, vzniká zároveň jako střílečka od EA.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pokud jste se vloni na jaře náhodou toulali v okolí pražských Dejvic, konkrétně ulicí Thákurovou, dost možná jste si na okamžik připadali jako v Paříži: makety vstupů do metra, autobusových zastávek, kaváren i květinářství, strhané značky místních univerzit, vlajky s klišovitými plakáty "Beaujolais est arrivé!" to celé lemované budovou Katolické teologické fakulty a la pařížský Pantheon. A v jedné z bočních ulic pak tuna zdemolovaných aut.

Nešlo o nic jiného než pražský set natáčení hollywoodského filmu G.I. Joe, které se mimochodem neobešlo bez pár zranění, a k němuž byl dnes především oznámen herní doprovod. Pro distributora Paramount jej chystá některý z interních vývojářských týmů EA a dle očekávání půjde o "klukovskou" střílečku (nejspíš viděnou z pohledu vlastních očí), která se zaměří zhruba na ten druh hráčů, kterému něco říkají stejnojmenné akční figurky. Ty si zase někteří z vás možná vybaví ze začátku 90. let, kdy se s téměř třicetiletým zpožděním jako jedny z prvních "plastových amerických vojáčků" dostaly i k nám.

Samotná hra by měla navázat tam, kde skončí dějová linka filmu. Potkáte celkem dvanáct postav, každou s jinými zbraněmi a schopnostmi, přičemž to vše bude možné odehrát sólo nebo kooperativně ve dvou hračích. O příběhu samotném toho moc známého není, snad jen, že bojovat budete proti zločinné organizaci Kobra. Více snad napoví popisek z ČSFD: Zvětšit zdroj: tisková zpráva

    Můžeme se těšit na rozličnou partu dobráků, ke kterým patří neslyšitelný ninja Snake-Eyes, který mistrně vládne nejen mečem, ale také automatickými pistolemi, charizmatická hrdinka Scarlett a jejich velitelé Hawk s Dukem. Parta G. I. Joe musí odvracet útoky teroristické organizace zvané COBRA, která chce ovládnout svět. Elitní teroristický zabiják ninja Storm Shadow vyrostl a byl pokrevním bratrem na opačné straně stojícího Snake-Eyese, což nám celý příběh zkomplikuje. Režie se ujal Stephen Sommers (Mumie, Van Helsing).
G.I. Joe: The Videogame vyjde spolu s premiérou filmu celosvětově 7. srpna pro Xbox 360, PS3, Wii, PS2, PSP a DS.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články