Oznámení her Broken Sword 4 a Elveon
zdroj: tisková zpráva

Oznámení her Broken Sword 4 a Elveon

17. 8. 2005 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pro příznivce adventurní série Broken Sword, které se dosud prodalo 2,5 milionu kusů, máme dnes večer dobrou zprávu.

Společnosti THQ a Revolution Software dnes totiž oznámily další pokračování ságy - Broken Sword 4, a to i přesto, že byla série původně navržena jako trilogie a předchozí díl s podtitulem Sleeping Dragon ji měl uzavírat. Ovšem nejásejte příliš předčasně, k vydání nové hry by totiž mělo dojít až příští rok v létě. Na podrobnosti si nicméně budeme muset ještě počkat.

Další novou hru oznámila na německé Game Convention slovenská divize společnosti 10Tackle Studios. Jmenuje se Elveon a žánrově by měla spadat pod epické fantasy akce. Vyvíjena je pro PC a konzole příští generace, přičemž s vydáním se počítá až na rok 2007.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Název hry prý znamená "Knihu Elfů". S jejím příběhem se dostanete až do samých počátků vznešené civilizace elfů. Svět, který navštívíte, se jmenuje Naon a bohové, kteří jej stvořili, měli původně v úmyslu z něj udělat svůj ráj. Jenže všechno dopadlo poněkud jinak. Někdejší předchůdci Elfů, zde byli ponechání napospas a tak se časem stalo, že se z malých konfliktů staly velké, které vyvrcholily v neúprosné války. Hráč ztvární roli charismatického hrdiny, jehož osudem má být záchrana města Nimathar. Úkol to nebude nijak lehký, neboť byl prý předurčen přímo bohu. Vývoj hrdiny budete moci ovlivnit, bude velmi volný. Spuštěny už byly jinak oficiální stránky hry a Update na lokálním mirroru je nyní filmeček (16 MB, DivX) s třemi minutami působivých renderovaných sekvencí s bitvou rytířů na nádvoří hradu na útesu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články