Oznámení Corrosion Cold Winter Waiting
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Corrosion Cold Winter Waiting

28. 11. 2007 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Šílená bouře, oběť autonehody a šerif na opuštěné farmě. O co půjde v nové adventuře?

Kromě third-person dobrodružštví Restless vzniká ve studiích anglických Viperante také čerstvě oznámená temná adventura Corrosion: Cold Winter Waiting. V ní se ujmete role šerifa Alexe Trumana, jehož bezstarostný život naruší podivná autohavárie: jedné listopadové noci se přímo uprostřed silnice objeví neznámý muž, kterého šerifovo auto srazí, zlomí mu nohu a zřejmě způsobí poškození hlavy, protože zraněný nemůže mluvit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Šerif by rád zjistil identitu tajemného muže, ale teprve dva měsíce po havárii mu zavolají z nemocnice, že neznámý konečně promluvil, byť jen tři slova: "Cold Winter Farm", název opuštěné farmy daleko za městem. Blíží se šílená bouře, ale šerifovi to přesto nedá a vyjede autem až na farmu, aby se o cizincově minulosti dozvěděl víc. Div, že nezačnou padat trakaře, a jakmile hrdina vstoupí do tichého komplexu, vyvrátí bouře jeden ze stromů, který dům zavalí a tak odřízne šerifa od jediného východu. Zároveň však zpřístupní tajný vchod s výtahem, který míří hluboko do útrob farmy.. co se tam asi skrývá?

Corrosion: Cold Winter Waiting uvidíte z pohledu vlastních očí. Kromě napjaté atmosféry autoři dále slibují prerenderovanou 3D grafiku, nejrůznější puzzly, barvitý hudební doprovod apod. Více se dozvíte na homepage, datum vydání je stanoveno na příští srpen.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články