Oznámení čínské RTS Dragon Throne
zdroj: tisková zpráva

Oznámení čínské RTS Dragon Throne

6. 2. 2002 2:41 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci real-time strategií jistě přivítají oznámení nového přírůstku do rodiny takto orientovaných her.

Společnost Strategy First se dnes totiž nechala slyšet, že spolu s Object Software pracují na svém novém titulu pro PC, který nazvali Dragon Throne: Battle of Red Cliffs. Jedná se vlastně o pokračování nepříliš povedeného RTS Three Kingdoms: Fate of the Dragon (recenze) z loňského roku, které vzniklo ještě když se tvůrci jmenovali Overmax Studios.

Dragon Throne: Battle of Red Cliffs prý své hráče potěší nejen pořádnou dávkou zábavy, ale díky jejímu bohatému příběhu se také dozvíme mnohé z čínské historie, do níž je děj této strategie stejně jako v případě Fate of the Dragon zasazen. Spuštěním této hry se tedy přenesete o řadu let zpět, do doby, kdy se Čínská říše díky válkám a dalším nepříjemnostem rozpadla na tři království ovládána třemi významnými vojevůdci. Podstatou hry bude vybrat si jednoho z oněch vojevůdců a vybudovat režimem a rozvojem technologií co nejsilnější království. Velmi důležitá bude samozřejmě také armáda, která bude muset být dostatečně silná na to, aby Vaše území ubránila a bez významu nebude ani uzavírání strategických spojenectví.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

S tímto oznámením pro Vás máme také sadu obrázků, které Vám Dragon Throne: Battle of Red Cliffs představí poněkud názorněji. Přesné datum vydání zatím nebylo ohlášeno, avšak podle Strategy First by hra mohla být vypuštěna ještě letos.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články