Oznámení Black Powder Red Earth
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Black Powder Red Earth

27. 6. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Další masivně multiplayerová FPS na Unreal Enginu 3, tentokrát na Marsu s žoldáky a hi-tech vybavením.

Následující zpráva by měla zaujmout především příznivce vojenských taktických akcí. Týká se nově odhalené multiplayerové first-person střílečky Black Powder Red Earth, jejímž vývojem se zabývá společnost Echelon Software, a to ve spolupráci s bývalými členy amerických speciálních jednotek s bohatými zkušenostmi z akcí ve 32 zemích světa, včetně Afghánistánu, Iráku, aj. Ačkoliv by se tedy nabízelo, že se BPRE bude tematicky dotýkat právě některé z takových akcí nedávné minulosti, resp. současnosti, nebude tomu tak. Zasazena bude do budoucnosti, konkrétně do roku 2043, přičemž dějištěm se stane planeta Mars.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hráči se ocitnou v rolích žoldáků najatých válčícími korporacemi. Bojovat za ně budou v různých prostředích a s využitím nejrůznějších hi-tech zbraní. Odměnou bude virtuální měna, za kterou bude možné upgradovat či nakoupit nové zbraně a výstroj, stejně jako taktické výhody, apod. Kdo si povede dobře, ten si časem bude moci rozjet svůj podnik, který poskytne jakousi základnu pro případné rekrutování nových členů do klanu, ale také různé výhody pro členy stávající. Z této pozice bude hráč moci také rozjet vlastní obchody konkurující těm herním, apod.


Black Powder Red Earth si zahrajete výhradně online, a to až v 16 hráčích. Základ hry tvoří technologie Unreal Engine 3. Další podrobnosti (o fiktivním světě titulu) najdete na oficiálních stránkách. Termín vydání oznámen nebyl.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články