Oznámení adventury Diamon Jones
zdroj: tisková zpráva

Oznámení adventury Diamon Jones

23. 4. 2008 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Dá zakusit nebezpečí profese vykradače hrobek a puzzly proloží pilotováním letadla nebo návštěvou Tibetu.

Úmorná dřina s krumpáčem v ruce, žhavé slunce za hlavou a věčně zpocená košile, to je nevděčná profese archeologa. Vývojáři z Litery však díky svým zkušenostem (mj. s westernovkou The Bad, The Ugly and the Sober) ví, že na realistický simulátor nikoho nechytnou, a tak se rozhodli svou novou adventuru Diamon Jones: Amulet of the World řiznout trochou Indiana Jonese i dobrodružstvími Lary Croft.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Zhostíte se role dobrodruha, kterého už akademické kopání a pátrání po cenných artefaktech znudilo a začátkem 30. let minulého století se přidá k stále početnější skupině vykradačů egyptských hrobek. Zpočátku sice nebude mít zrovna úspěch a každou cennější sošku či zlatý náramek mu ostatní lumpové vyfouknou před nosem, ale pak se i na našeho hrdinu usměje štěstěna a svěří mu do rukou cenný lup.

A nebylo by to pořádné dobrodružství, kdyby vás vedle vyprahlých pouští a káhirských tržišť nevzalo na projížďku po Londýně nebo Tibetu, přičemž celkem navštívíte dvaačtyřicítku lokací (čímž se pochopitelně nemyslí jednotlivé země, ale budovy, interiéry muzea, hangáry apod). Vyzkoušíte si celou řadu úkolů, od zkoumání hrobek a řešení starodávných hádanek (celkem 15 puzzlů) po krádeže cenností nebo dokonce šestici miniher včetně pilotování letadla. A konečně se seznámíte i s pětadvacítkou postav, z nichž některé budou v příběhu hrát stěžejní roli, jako např. spoře oděná snědá tanečnice z obrázků.

Diamon Jones: Amulet of the World vyjde na podzim pro PC.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články