Oznámení 2025: Battle for Fatherland
zdroj: tisková zpráva

Oznámení 2025: Battle for Fatherland

8. 6. 2007 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vývoj nové third-person akce - 2025: Battle for Fatherland - dnes ohlásily společnosti Akella a Primal Software (autoři Heavy Duty).

Na své by si ní měli přijít příznivci mechů a taktických bitek. Jak vyplývá už ze samotného názvu, děj hry vás zavede do budoucnosti ne příliš vzdálené, ale ani ne příliš šťastné. Svět bude sžírán plameny ohně, explozí a smrti, majícími původ v terorismu, jenž se ujal vlády. Samozřejmě se předpokládá, že se nespokojíte s pouhým pozorováním toho, jak vaše zem postupně spěje do záhuby, ale že zmobilizujete své síly a pokusíte se ji zachránit.
Stát by se tak mělo v roli statečného vojáka mírových sil, který ani nevydrží zůstat dlouho pasivní, když vidí, co zlého se kolem něj děje. Spolu s ním se pokusíte zlikvidovat hordy agresivních teroristů (ať už jde o celé nepřátelské jednotky, osamělé jedince či mechanizované stroje), a to za pomoci postupně se rozšiřujícího se arzenálu zbraní, zahrnujícího vše, včetně tanků, džípů a gigantických chodících mechů. Mise (počítá se, že jich bude kolem 20) mají být rozmanité, takže jim hráč bude muset přizpůsobovat svou taktiku. Hra Heavy Duty nebyla v úvodu zmíněna jen tak náhodou, 2025: Battle for Fatherland bude totiž postavena stejné technologii. O termínu vydání se tisková zpráva bohužel nezmiňuje, stejně jako nezahrnuje ani žádné screenshoty.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články