Onlinovka Starshift: The Zaran Legacy
zdroj: tisková zpráva

Onlinovka Starshift: The Zaran Legacy

2. 8. 2002 16:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Před pár dny se společnost Codeco vytasila s oznámením, že pracuje na novém strategickém projektu, který nazvala StarShift: The Zaran Legacy.

Spolu s tímto oznámením byly navíc spuštěny oficiální stránky hry a v naší galerii se nyní můžete podívat na několik nových obrázků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Až bude StarShift: The Zaran Legacy jednou vypuštěna, zažehne se nová hvězda na nebi vesmírných strategických onlinovek. Jako ostatně ve velké většině podobných her, i zde se bude odehrávat mezigalaktická válka. Hráč se stane vůdcem jedné rasy, která se ocitne přímo v srdci konfliktu. Válka se týká devíti různých ras, jež byly spojeny Zaranem, v době jeho vlády. Ten se však nyní za každou cenu snaží ovládnou největší část galaxie a používá k tomu vše, co ho zrovna napadne - přímý útok, špionáž, sabotáže, ad. K tomu, aby hráč dosáhl svých cílů, bude potřebovat 30 různých technologií, 20 speciálních operativních jednotek, 5 diplomatických paktů, mnoho druhů jednotek, budov a sektorů. Budete moci rovněž obchodovat s ostatními hráči, a to jak s penězi, tak s vojenskými jednotkami, sektory i tajnými informacemi.

Hra je naplánována na začátek roku 2003. Objevit by se měly dvě jazykové mutace - anglická a francouzská. Hudbu ke hře složil PHEEK, vycházející hvězda na hudební scéně Techna.
zdroj: bluesnews

korgull

Nejnovější články