Ohlasy na online akci Warhawk
zdroj: tisková zpráva

Ohlasy na online akci Warhawk

31. 8. 2007 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zábavné, vzrušující, vyladěné... překvapivě takové jsou zahraniční recenze multiplayerového válčení na PS3. + 3 VIDEA

Exkluzivní PS3 titul s názvem Warhawk se konečně objevuje na trhu, prozatím ve verzi ke stažení skrze PlayStation Network, a sklízí veskrze pochvalné reference, což je vzhledem k dřívějšku a prognózám o úrovni hry vcelku překvapivé. Stačí se podívat na známky shrnuté na GameRankings, kde výrazně vybočuje pouze PSM Magazine s resumé, že jde o poněkud drahou hru při povědomí, že ji vlastně nelze vůbec hrát sólo. K tomu se hodí ještě zmínit, že tady nejsou žádní boti, pouze živí soupeři v maximálním počtu 32 hráčů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ano, Warhawk je koncipován pouze pro online hraní, kde do značné míry evokuje Battlefield. GameSpy přitom tvrdí, že jde o mimořádně kvalitně designovanou multiplayerovou hru s velkým potenciálem i do budoucna, v němž by se mohly objevit nové mapy, skiny, apod. Na IGN mluví o adrenalinové smršti pro online fanoušky, smršti s rozlehlými světy a vyladěným bojováním. GameSpot zmiňuje vzrušující hratelnost a velkou zábavnost s kupou herních nastavení, přičemž 1UP dodává, že se přitom všem jedná o záležitost přístupnou i úplným nováčkům. A britský PSM3 mag hru označuje jako skutečné mistrovské dílo!

zdroj: Archiv


Warhawk oficiální multiplayer trailer - stažitelná verze (26 MB, 1280x720)

Game Informer ovšem připomíná úplnou absenci nějakého příběhového pozadí a postav spolupomáhajících vytvořit nějaký uvěřitelný nebo pochopitelný svět. A GamePro přihazuje, že se ve víru akce tato může stát místy lehce frustrující, na druhou stranu jde o natolik návykovou záležitost, že ani uvedené zjištění vám po případné smrti nezabrání v okamžitém nasednutí do vlaku, jehož příští zastávkou je další bojování v rámci návykového Warhawk univerza. Závěrem odstavce snad ještě poznámka, že verze na Blu-ray disku (s přibaleným headsetem) bude k mání někdy v průběhu září, a že na rozdíl o ostatních PS3 her tento projekt neumožňuje sdílení, tedy možnost zahrát si jej po stažení na jiné konzoli.

zdroj: Archiv


Warhawk GT video 1 - stažitelná verze (46 MB, 1280x720)

Pokud se ještě vrátíme ke GameSpotu a shrnutí jeho kladů a záporů, zjistíme, že hra se ve všech směrech skvěle ovládá (byť eventualita navigování letadla nakláněním Sixaxis padu není zcela optimální), nabízí spoustu prostoru pro taktizování, tady také na základě bohatých možností modifikace herní mapy a herních parametrů, díky čemuž narůstají alternativy, jak to vlastně sehrát. Počítaje v to i split-screen volbu v případě, že budete hrát na jedné konzoli.

zdroj: Archiv


Warhawk GT video 2 - stažitelná verze (27 MB, 1280x720)

Bonbónkem nakonec budiž podpora rozlišení až 1080i, skvělý dohled (se sniperkou téměř na druhý konec mapy :) a plynulost, drobnou vadou na kráse má být absence manuálu. Na evropský trh přijde Warhawk 12. září.

mart

Nejnovější články