Oficiální oznámení Serious Sam 2
zdroj: tisková zpráva

Oficiální oznámení Serious Sam 2

20. 4. 2005 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti 2K Games a Take Two Interactive Software dnes oficiálně oznámily vývoj Serious Sam II, nástupce známé střílečky se Samem "Serious" Stonem v hlavní roli.

news zdroj: tisková zpráva Předchozí hra - Serious Sam: The Second Encounter - vyšla v roce 2002 a už od jejího vydání se spekulovalo o možném nástupci. Nyní se sen mnohých fanoušků zuřivé akce s dávkou drsného humoru pomalu začíná pomalu stávat skutečností. Serious Sam II by měla být dokončena ještě letos na podzim. Těšit se na ni přitom mohou nejen majitelé PC, ale také Xboxů.

Serious Sam II prý poběží na zcela novém enginu a co do hratelnosti bude velmi zdokonalená. Nová technologie také tvůrcům umožnila vytvářet více než 100x detailnější postavičky. Rovněž herní svět bude mnohem bohatší, pestřejší a šílenější (viz loňské video). Zástupce Croteamu v tiskové zprávě dokonce hráče ujišťuje, že se tentokrát pokusí trumfnout předchozí díl v množství postaviček zobrazených najednou na obrazovce. Vzhledem k tomu, že se hra bude předvádět na letošní E3, se můžeme brzy těšit na nové informace. Hra bude prezentována také v červnovém čísle časopisu Computer Games.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články