Odkrytí Uncharted 2 Among Thieves
zdroj: tisková zpráva

Odkrytí Uncharted 2 Among Thieves

2. 12. 2008 2:02 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ať žijí noční oznámení! Nathan Drake se vydává ve stopách slavného cestovatele Marka Pola. + TEASER TRAILER

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Ať žijí noční oznámení! Sice bylo jen otázkou času, než Naughty Dog naváží na veleúspěšnou loňskou akční adventuru Uncharted: Drake's Fortune (8/10, recenze), ale přecejenom člověku nic neudělá větší radost, než to mít černé na bílém a oficiálně. Celý název hry bude znít Uncharted 2: Among Thieves a hrdina Nathan Drake se v něm vydá po stopách slavného cestovatele (a ještě slavnějšího lháře fabulátora) Marca Pola z XIII. století. Podle časopisu Game Informer, jehož prosincové číslo přinese desetistránkové odhalení hry (obálka s artworkem), vynikne dvojka mechanismy volného lezení/šplhání a také se více soustředí na nepozorované plížení se a obecně tišší, více stealth způsob hry.

Vedle toho jsou slibovány nové postavy, důraz na poutavou příběhovou linku a samozřejmě dosud neviděné lokace. Podle jednoho bloggera to mají být australské Snowy Mountains, byť Polovy cesty jsou obyčejně svázány spíš s dalkeým Orientem, resp. tehdejší Čínou obecně. Jed vezměte minimálně na to, že se ve hře podíváte opět do sněhu: ten je také vidět v krátkém třicetivteřinovém teaseru, v němž zjevně zraněný a vyčerpaný Drake hledá jakousi zapadlou dýku. "Měl jsem toho nechat, dokud jsem měl náskok," říká hrdina.

zdroj: Archiv


Uncharted 2 teaser trailer

Kompletní trailer bude zveřejněn v rámci Spike Videogame Awards 14. prosince, kde má být také odhaleno ještě osm dalších titulů. Tak co, vrátí se ve dvojce Elena Fisherová nebo ne: kdo si vsadí?

Uncharted 2: Among Thieves vyjde pro PS3 nejspíš v listopadu 2009 a pokud lze věřit výše citovanému bloggerovi (trailer i časopisové odhalení trefil správně), prvně bude hratelné na jarním GDC.

KRÁTKÉ ZPRÁVY
2.10. O Uncharted 2 nic nového, časopis PSM3 vycházel jen z lednových zpráv.
3.1. Práce na pokračování Uncharted brzy začnou.
7.12. Pokračování Uncharted jistotou, ale teprve ve fázi brainstormingu.
28.11. Mapa pokladů aneb kde by se mohlo odehrávat Uncharted 2?
zdroj: Game Informer, GTTV, PlayStation Blog & diskusní fóra

levis

Nejnovější články