Odkrytí FPS Dino D-Day
zdroj: tisková zpráva

Odkrytí FPS Dino D-Day

18. 11. 2009 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ambiciózní dinosauří střílečka z 2. světové původně vznikala jako mod pro Half-Life 2.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nezávislí vývojáři z Digital Ranch Interactive oznámili novou FPS s názvem Dino D-Day, ve které se v roli renomovaného paleontologa a seržanta ve výslužbě, Jacka Hardgravea, pokusíte zastavit smrtící hrozbu dinosauří invaze na Zemi.

Odehrávat se to celé bude v roce 1942 a zdá se, že dinosaury si tu do své armády povolá dokonce sám Hitler. Což je nápad sice šílený, ale jako premisa pro řadovou arkádovou oddychovku docela vtipný - však zkusit si zbraně z druhé světové války na obrovité dinosauří bestie není nic, co by počítačové hry nabízely příliš často. A jak je patrno z prvních obrázků, přidá-li se k tomu obstojná grafika, je zaděláno minimálně na slibnou oddechovku:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dino D-Day vzniká na Source enginu pro PC a nejprve vyjde jako čistě singleplayerová střílečka, autoři ale už teď plánují její pozdější rozšíření o multiplayerový mód. Kdo by měl zájem, může si také zdarma stáhnout dřívější gratis mod Dino D-Day pro Half Life 2, ze kterého hra ostatně původně vychází.
zdroj: WP

levis

Nejnovější články