Odklad českého Trainz Railroad Simulatoru 2004
zdroj: tisková zpráva

Odklad českého Trainz Railroad Simulatoru 2004

26. 1. 2004 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Distribuční společnost CD Projekt dnes odpoledne uveřejnila tiskovou zprávu ohledně termínu vydání vlakového simulátoru Trainz Railroad Simulator 2004 z dílny australského Auranu.

trainz2004 zdroj: tisková zpráva Ten se v zahraničí prodává už od podzimu a u nás měl původně vyjít v české verzi začátkem ledna, ale jak je patrné z řádků níže, fanoušci modelové železnice si na něj musí počkat o něco déle:

    Bohužel došlo k technickým komplikacím během lokalizace hry, z toho důvodu jsme museli přesunout vydání hry na březen. Implementace českých textů do hry probíhá u výrobce, a tak bohužel zatím ještě nelze přesné datum určit, ale budeme se snažit dodržet tento termín. V české verzi hry bude přímo implementován opravný patch Service Pack 1, takže hráči nebudou muset tento patch o velikosti 100 MB stahovat z internetu.
Další příjemnou novinkou je, že českého dabingu hry se ujal Lex Postler, kterého nepochybně všichni znají jako klasického nádražního hlasatele krátkých zpráv a oznámení - viz tato ukázka (MP3, 500 KB). Více informací (nejen) o Trainz Railroad Simulatoru 2004 naleznete jako vždy na naší fansite TrainSim.Tiscali.cz.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články