Odhalení Star Wars pro Kinect
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Star Wars pro Kinect

14. 6. 2010 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přejmenovaný ovladač Project Natal má první vlajkovou hru.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Microsoft na noční soukromé předváděčce přejmenovaného Projectu Natal, ode dneška už tedy zařízení s názvem Kinect, předvedl také jednu z jeho vlajkových her. Ta vzniká ve studiích LucasArts a samozřejmě těží z oblíbené filmové ságy Hvězdných válek.

Podle grafické stylizace bude vycházet ze současného TV seriálu Clone Wars a hrát v ní máte za Jedie, jehož tělo, pohyby světelného meče, i veškeré triky se Sílou budete provádět vlastními gesty a pohyby těla před kamerou Kinectu. Během krátké předváděčky došlo např. na odstrkávání vojáků Impéria pomocí schopnosti Force Push, kdy před kameru jednoduše napřáhnete ruku. Microsoft navíc některým novinářům mimo kameru prozradil, že ve hře si zabojujete se samotným Darth Vaderem.

Tomu ostatně nasvědčuje i krátká dvacetivteřinová nahrávka, která se objevila na internetu a v níž právě Darth Vader vystupuje z výsadkové lodi přímo před hlavním hrdinou:


Star Wars pro Microsoft Kinect - nahrávka bez zvuku

Star Wars pro Microsoft Kinect zatím nemají oficiální název ani datum vydání, nejspíš ale budou k dispozici společně se samotným pohybovým ovladačem letos v listopadu.

zdroj: PushStart, WP & Kotaku

levis

Nejnovější články