Odhalení Star Wars Clone Wars Republic Heroes
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Star Wars Clone Wars Republic Heroes

11. 5. 2009 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

TRAILER: Po letech zase jedna hra ze světa Hvězdných válek, která zamíří i na PC.

Řekněme to na rovinu: tou hlavní zprávou není ani tak to, že se chystá nová hra ze světa Hvězdných válek, jako spíš fakt, že The Clone Wars: Republic Heroes zamíří mimo jiné i na PC. Což je něco, co si fanoušci ságy už roky přejí marně, nepočítáme-li samozřejmě díla od Bioware (série Knights of the Old Republic). Inu, zdá se, že LucasArts jsou konečně zase na správné cestě.

zdroj: Archiv


Update - Star Wars Clone Wars: Republic Heroes ofic.trailer - stažitelná verze (10 MB, high-resres)

A o co že půjde? Hra bude zasazení mezi první a druhou řadu seriálu Clone Wars, s nímž bude ostatně sdílet i vedlejší (= seriálové) postavy a také výtvarné zpracování, které je mnohým trnem v oku, ale dle LucasArts lépe sedí dětským hráčům, kteří jsou samozřejmě jejich hlavní cílovou skupinou.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Zahrajete si za všechny zásadní Jedie, od Anakina a Obi-Wana po Mace Windua nebo Kita Fista, a taktéž i za některé z klonů. Slíbeno je také časté používání Síly, střelba z obyčejných zbraní a dokonce i možnost celou hrou (30 misí) projít kooperativně ve dvou lidech.

Star Wars Clone Wars: Republic Heroes vyjde 15. září pro PC, Xbox 360, PlayStation 3 a v odlehčených verzích i pro Wii a DS.

Update 16:45 - LucasArts hru oficiálně oznámili, další informace ale zatím známy nejsou.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články