Odhalení sci-fi FPS pro X360 - Lost Planet
zdroj: tisková zpráva

Odhalení sci-fi FPS pro X360 - Lost Planet

12. 12. 2005 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Současně s uvedením nového Xboxu 360 na japonský trh, ke kterému došlo v sobotu 10.12.

(mimochodem prý spousta konzolí zůstala ležet na pultech neprodaná), se konala tisková konference, kde společnosti Capcom a Microsoft odhalily své společné plány ohledně jednoho nového, původního titulu pro Xbox 360 - akční sci-fi střílečky pojaté z perspektivy vlastních očí, s názvem Lost Planet: Extreme Conditions. Na vývoji tohoto projektu se podílejí samí zkušení jedinci - Keiji Inafune (Onimusha, Dead Rising, Mega Man Battle Network) jako řídící producent, Jun Takeuchi (Onimusha 3 a Resident Evil 5) jako producent, Kenji Ohguro (designér Onimusha) hlavní designér a spolu-režisér se Shin Kurosawa (autor scénáře). V Japonsku by se měla tato hra objevit příští zimu. K vidění jsou jak první screenshoty, tak i trailer.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Děj Lost Planet se odehrává v nemilosrdné zamrzlé tundře na jakési cizí planetě. Mezi ledovci tu žijí lidé, nebo spíše přežívají. Říkají si Sněžní piráti, a aby vůbec mohli prozkoumávat své okolí uvržené do krutých podmínek, jsou vybaveni speciálními skafandry. Zima ale není tím jediným, co jim tu může nahánět hrůzu. Je tu mnohem větší hrozba, protože lidská rasa není v tomto světě dominantním druhem. Tento post náleží monstrózním bytostem zvaným Eecridové.

Hlavní hrdina příběhu, jehož tvář patří korejské filmové hvězdě jménem Byung Hun Lee, má s Eecridy své nevyřízené účty. Ze své minulosti si nepamatuje nic, kromě skutečnosti, že mu zabili otce. Jak uvádí tisková zpráva, hra slibuje filmový zážitek podpořený nebývalou silou Xboxu 360, jedinečnou úroveň detailů a neobvykle velkou mapu co do počasí i prostředí rozmanitého herního světa. Pohybovat se po něm budete s pomocí různých dopravních a bojových prostředků. Lost Planet hráčům nabídne nejen poutavou singleplayerovou kampaň, ale také balík multiplayerových map (zahrnujících i kooperativní mód), na nichž se budou moci vyřádit se svými kamarády díky Xbox Live.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články