Odhalení Project Trico
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Project Trico

20. 5. 2009 2:02 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Dlouho avizovaný a propíraný projekt Team ICO, tedy autorů Shadow of Colossus, na sedmnácti obrázcích a ve více než tří minutách.

Tajemné studnice, chrámové chodby, vojáci, přerostlé kočky prohlížející si malé děti, visící ze srázu... aneb všechno screenshoty očividně vytípané z nějakého videa, které se zatím nedostalo na veřejnost. Tak jako tak se seznamte s hrou, která nese kódové označení Project Trico a nejde o nic jiného, než onen dlouho očekávaný a mnohokrát tipovaný/dopředu avizovaný třetí projekt týmu ICO, tedy autorů vysoce ceněného Shadow of Colossus:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sami autoři varují, že jde o obrázky z velmi rané alfaverze hry, a tudíž mají sloužit jen coby návnada. Jistě netřeba dodávat, že více se o hře na děvetadevadesát procent dozvíme na nadcházející E3, která už skutečně klepe na dveře...

Update - stačilo pár desítek minut a - snad aby vzdorovali všem nařčením z toho, že jde o podraz - web PlayStation Life již stihl nahodit celé, přes tři minuty čítající video, z něhož byly poříženy výše uvedené obrázky. Tohle opravdu nepotřebuje komentář:

zdroj: Archiv


Project Trico - uniklý trailer z alfy

Tak co, majitelé PS3, těšíte se?
zdroj: PlayStation Life

levis

Nejnovější články