Odhalení nové akce Conan.
zdroj: tisková zpráva

Odhalení nové akce Conan.

15. 2. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nihilistic Software, kteří stáli za RPG Vampire: The Masquerade Rendemption, konzolovou bojovkou Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects či zrušeným StarCraft: Ghost, nejspíš znáte.

Právě těmto vývojářům svěřili THQ vývoj nové hry Conan na motivy díla Roberta E. Howarda a stejnojmenného filmu s Arnoldem Schwarzeneggrem. Opět se stanete bájným barbarským hrdinou, který se ve 24 levelech probíjí tunami nepřátel a monster v third-person akci na způsob God of War. Pomůže vám více než dvacet zbraní a přes sto kombo úderů, které se budete postupem času automaticky učit. To se šikne vzhledem k faktu, že umělá inteligence má umět např. v bitkách s mečem dynamicky reagovat na vaše výpady.

Hra Conan, z níž zatím nejsou k dispozici žádné obrazové materiály, vyjde v prvním čtvrletí roku 2008. Cílovými platformami budou podle časopisu Game Informer PS3 a X360, nicméně listopadová tiskovka o poskytnutí licence zmiňovala i PC, PS2, handheldy a mobily. Po obsahové stránce však hra nebude mít nic společného s velmi podobným titulem (70%) od slovenského Cauldronu z roku 2003 ani s podzimním MMORPG Age of Conan od Funcomu.

zdroj: GameInformer, GF, EG

jd

Nejnovější články