Odhalení detailů o Project Gotham Racing 4
zdroj: tisková zpráva

Odhalení detailů o Project Gotham Racing 4

30. 3. 2007 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Dešťové kapky se budou zběsile rozstřikovat o přední sklo vašeho vozu a silnici zaplaví potoky vody aneb největší novinka 4. dílu.

Po vcelku povedených závodech v Project Gotham Racing 3 tu jsou tolik očekávané informace o nově příchozím pokračování, pochopitelně exkluzivně pro konzoli Xbox 360, o hře Project Gotham Racing 4. Vyjma vylepšené grafiky se příznivci téhle závodní série mohou těšit např. na propracovanou simulaci počasí, o kterém se tvůrci z Bizzare Creations vyjádřili v tom smyslu, že půjde o skutečně extrémní prožitek. Nečekejte tedy nějaké kosmetické zamračení či zešednutí oblohy, ale pořádné průtrže mračen, kdy se kapky budou zběsile rozstřikovat o přední sklo vašeho vozu se svižně pracujícími stěrači, od pneumatik vám půjde vodní tříšť a podobně. Také prostředí závodu bude mnohem živější než dřív, počítaje v TV štáby s kamerami a vrtulníky a počítaje v to také diváckou obec, bezprostředně reagující na váš jízdní projev, k němuž se neváhají vytasit a připomenout s vaší státní vlajkou. Až mi ukápla slza, ale v tom lijáku se to ztratí… Update 31.3. - fotka, které by se prý vývojáři chtěli co nejvíce přiblížit při ztvárnění mokra na silnici. Update 1.4. - založena galerie s nekvalitními prvními scany in-game obrázků z časopisů (thx MMX za tip).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Samozřejmostí bude širší nabídka vozového parku, ve kterém nemají chybět starší stroje (Maserati 250F či Corvette Sting Ray) stejně jako moderní značky (Ferrari 599 GTB Fiorano). Má na vás čekat projížďka skrze více než dvě stovky tratí rozesetých do deseti různých lokalit, přičemž v rámci obvyklých pohledů na závodění se dočkáte výrazného vylepšení toho z kokpitu. Zde bude řidič mnohem více akční, čehož důsledkem budou např. vítězná gesta po úspěšném absolvování závodu, do téhle perspektivy se připletou i efekty jako jsou otřesy a chvění obrazu při hodně vysokých rychlostech či rozostřené vidění po nárazu např. do zdi. V rámci online multiplayeru se plánuje nový "matchmaking systém" (údajně podobný tomu v Halo 2) a překopaný systém Kudos, takže nezbývá než se začít pomalu těšit. Project Gotham Racing 4 se má objevit na trhu příští zimu (pro lepší pochopení, přelom roku 2007-2008).
zdroj: Xboxic

mart

Nejnovější články