Obsaďte ostrovy z VIKING: Battle for Asgard
zdroj: tisková zpráva

Obsaďte ostrovy z VIKING: Battle for Asgard

12. 11. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Aneb next-gen akce od autorů Medieval: Total War zdaleka nebude jen rubačkou na bitevním poli.

Z předchozích článků o next-gen mlátičce VIKING: Battle for Asgard to vypadalo, že většinu času budete zápasit v obrovských bitvách. Ve skutečnosti však mají střety armád tvořit zhruba jen 10% hry a budou představovat akorát završení každé úrovně. Hlavní výplní hry bude totiž plnění questů, za kterými se pokaždé vydáte z vaší domovské vesnice. Zde bude během levelů možné nakupovat nové vybavení a zbraně, zlepšovat si dovednosti i hledat nepovinné úkoly.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Questy budete plnit na třech ostrovech, z nichž první zabere zhruba jeden čtvereční kilometr a zbylé dva mají být podstatně větší. Nic vás nebude omezovat v pohybu, pokud by se vám navíc nechtělo cestovat všude pěšky, budete moci využít teleportačních portálů po cestě. Ty však budou použitelné teprve poté, co dané území získáte na svoji stranu.

Vám náležející část ostrova ostatně snadno rozeznáte už od pohledu: tmavé lesní kouty a šero, z nějž na vás dřív skákali nemrtví vrahové, najednou vystřídají vesele laděné barvy a pronikavé světlo.

VIKING: Battle for Asgard vyjde na jaře pro X360 a PS3, více se dočtete v předchozích článcích.
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články