Objevení Lost Planet i na PC
zdroj: tisková zpráva

Objevení Lost Planet i na PC

13. 4. 2007 8:08 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Exkluzivita X360 končí - brodit se hlubokým sněhem a bojovat proti přerostlým bossům na ledové planetě budete i na NVIDII.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Zatímco Capcom včera popřel, že by už oficiálně potvrdil Dead Rising 2 pro Xbox 360 (přesto jde o hotovou věc, jen odhadujeme, že tentokrát možná bude multiplatformní), přišel před chvilkou s překvapivým oznámením o přenesení Lost Planet: Extreme Condition na PC. Lednová X360 verze této sci-fi akce na ledové planetě se stala hitem díky načasování na povánoční sucho a účinnému marketingu s trailery, kde se hrdina brodil hlubokým sněhem a bojoval v týmu i v mechu s mimozemšťany a obrovskými monstry jako vystřiženými ze Starship Troopers.

Dostatečnou zárukou, že se té samé, ne-li lepší grafiky a dechberoucích explozí dočkají i majitelé osobních počítačů a že konverze nedopadne jako zpackaný Resident Evil 4, by mělo být proklamované partnerství s NVIDIA, která pro tento účel vyčlenila ve svých řadách podpůrný tým. Hra bude proto podporovat funkce rozhraní DirectX 10 (zatím však podporovaného jen ve Windows Vista) a XHD rozlišení až do 2560x1600. Producent Takeuchi uvedl, že využití GPU od NVIDIA dokáže vykouzlit na nejmodernějších GeForce kartách ještě úžasnější detaily než na konzoli Microsoftu. Lost Planet na PC vyjde na celém světě (Update) již letos v červnu!

Update 14.4. - více podrobnosti o PC verzi zde.

zdroj: PR, Famitsu, GamaSutra

jd

Nejnovější články