Objev nového světa v Exodus from the Earth
zdroj: tisková zpráva

Objev nového světa v Exodus from the Earth

29. 4. 2008 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Slunce umírá a injekce umožňující dýchat kdekoli ve vesmíru nepomáhají, což prošetříte ve futuristické FPS.

Po předloňské sci-fi Liquidator to ruští vývojáři z Parallax zkouší podruhé a svým novým dílkem Exodus from the Earth opět míří do žánru futuristických FPS. Tentokrát se v čase přenesete do roku 2016, kdy se lidstvo ošklivě přepočítá v domnělé životnosti Slunce a namísto odhadovaných pěti bilionů let zjistí, že mu zbývá necelých dvacet, než se z životadárné hvězdy stane umírající žhnoucí koule, která celou naší planetu spálí na uhel.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jakási organizace A.X. začne rychle hledat nové světy, na nichž by lidé mohli přežít, a brzy přije s technologií dovolující lidskému organismu dýchat kdekoli ve vesmíru. Vše je ale podmíněno injekcí, která se nezdá být tak bezpečná, jak korporace prvně tvrdila..

V roli hrdinného detektiva Francise Rixona dostanete za úkol nejen zjistit, o co korporaci A.X. skutečně jde a zda není nebezpečná, ale také najít zmizelého astronauta Johna Ricka, jehož objev planety podobné Zemi údajně zkorumpované představenstvo chtělo pro vlastní zájmy ututlat. Na vašich putováních navštívíte nejrůznější lokace na dvou planetách a vyzkoušíte si plejádu zbraní, přičemž s každou budete moci protivníka také praštit po hlavě. Vývojáři slibují pokročilé grafické efekty, v protivnících inteligentní kyborgy a roboty i akční scény ve vznášedlech či pozemních tancích.

Exodus from the Earth se na ruském trhu dočkala poměrně příznivého přijetí a v Evropě vyjde v létě na PC - více na homepage.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články