Občanská válka v Brigade E5: New Jagged Union
zdroj: tisková zpráva

Občanská válka v Brigade E5: New Jagged Union

31. 10. 2004 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Taktická tahová strategie Brigade E5: New Jagged Union, jejíž vydání očekáváme ještě do konce roku, se odehrává v malém tropickém státečku zvaném Palinero, kde bezprostředně hrozí vypuknutí občanské války.

Neutěšenost situace v této oblasti naznačují i nové ukázky v naší galerii. Hráč, coby hlavní hrdina této hry, bude mít za úkol převzít kontrolu nad událostmi, a to s pomocí jednotky námezdních žoldáků, již sestaví z široké nabídky drsných mužů i žen. Hlavním cílem bude ustát chaos, do kterého země upadla, přičemž se příběh může rozvinou třemi různými směry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Brigade E5: New Jagged Union je postavena na neobvyklém systému označovaném jako SPM (= Smart Pause Mode), který v sobě zahrnuje výhody real-timových i tahových her. Akce v této hře bude probíhat tak, že hráč zadá rozkazy, nebo celou sérii rozkazů, postavičkám, které vše pak postupně vykonají. Doba, za jakou se té které jednotce podaří úkol splnit, závisí na jejích schopnostech a zkušenostech. K dispozici budete mít skutečně pořádný arzenál různých zbraní - hra bude obsahovat přes stovku precizních modelů střelných zbraní, desítku typů munice a granátů i ochranného a speciálního vybavení. Hráč bude mít rovněž možnost některé zbraně modifikovat nebo vybavit různými nástavbami (zaměřovače, dalekohledy, granátomety, atd.). Brigade E5 vám vedle single-playeru nabídne také multiplayer.
zdroj: WP

korg

Nejnovější články