Nový datadisk Zoo Tycoon: Marine Mania
zdroj: tisková zpráva

Nový datadisk Zoo Tycoon: Marine Mania

30. 7. 2002 20:29 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Veleúspěšná budovatelská strategie Zoo Tycoon má svým fanouškům stále co nabídnout.

Naposledy to byl nový datadisk s názvem Dinosaur Digs, který vaši zoologickou zahradu, už tak plnou různých exotických i ohrožených tvorů, obohatil také o živočichy dávno vyhynulé a přivedl je tak k životu. Tvůrci hry - společnost Microsoft - se s úspěchem svého díla nehodlají ještě zdaleka tak rozloučit, neboť už pracují na zcela novém addonu. Ten ponese podtitul Marine Mania a vy už jistě tušíte, o co se zde asi bude jednat.

Hádáte-li, že v klecích budete vystavovat mariňáky, jste vedle jak ta jedle. Zoo Tycoon: Marine Mania vám představí více než 20 vodních živočichů, vč. chobotnice i mořské vydry, a chybět nebudou ani nové tématicky zaměřené atrakce jako show s delfíny či přímo jízda na delfínech nebo typicky mořské dekorační objekty a organismy jako sasanky nebo chaluhy ad. (celkem více než 21). K prozkoušení vašich budovacích schopností vám navíc poslouží 10 zcela nových scénářů.

Vlastníte-li už datadisk Dinosaur Digs, nemusíte se bát, že byste nainstalováním Marine Mania přišli o své prehistorické mazlíčky. I Marine Mania je totiž připravována tak, aby vše nové do stávající hry pouze přidala, tudíž ji rozšířila (jak to u správných datadisků má být). A to nejlepší nakonec. Čekali byste, že se Zoo Tycoon: Marine Mania objeví ještě letos? Že ne? Tak to pro vás jistě bude překvapením, že vydání tohoto datadisku má Microsoft naplánován na říjen 2002.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články