Nový datadisk pro Company of Heroes 2 vás zavede zpět na západní frontu
zdroj: tisková zpráva

Nový datadisk pro Company of Heroes 2 vás zavede zpět na západní frontu

28. 3. 2014 19:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Povedená strategie Company of Heroes 2 nás minulý rok zavedla na mrazivou východní frontu, kde jsme se mohli kochat spoustou pěkných sněžných a ledových efektů. Nabažili jste se jich až až? Jestli ne, máte štěstí, protože nový multiplayerový datadisk/DLC, k jehož spuštění nebudete plnou hru potřebovat, vás v červnu zavede zpátky na západní frontu. Tedy na bojiště, které mapovala první Company of Heroes v roce 2006.

Jádrem datadisku Company of Heroes 2: The Western Front Armies jsou dvě hlavní obsahové částí, rozdělené na armády. Na jedné straně budou stát US Forces a na straně druhé německé Oberkommando. Každá strana má mít rozdílné taktické možnosti, nové pěchotní jednotky, nové týmové zbraně, vozidla, schopnosti a vylepšení. Obě strany se proti sobě postaví na osmi mapách, které budou zasazené na západní frontu.

Bojovat s ostatními ale půjde na všech 31 mapách bez ohledu na to, jestli vlastníte původní hru, nebo si koupíte jen The Western Front Armies. K dispozici je také 1000+ komunitních map ze Steam Workshop. Novinkou je systém progrese, který by měl nabídnout nový obsah a hráčům by měl umožnit ještě širší využití taktických a strategických aspektů hry. Co přesně to v kontextu datadisku znamená, si tisková zpráva nechává zatím pro sebe.

Zajímavý je i obchodní model. Datadisk vás vyjde na 20 dolarů, ale jestli se vám to zdá moc a chtěli byste hrát třeba jen za US Forces, nemusíte vypláznout celou dvacku. Můžete si koupit jen jednu stranu za 13 dolarů. V takovém případě můžete proti druhé straně hrát, ale samozřejmě ji nemůžete ovládat. Leda byste doplatili zbývajících 13 dolarů, takže ve výsledku je pro fanoušky lepší rovnou zaplatit dvacku. V galerii najdete z datadisku další obrázky.

Nejnovější články