Nové mapy z DLC Invasion pro Call of Duty: Ghosts vás zavedou do exotických míst
zdroj: tisková zpráva

Nové mapy z DLC Invasion pro Call of Duty: Ghosts vás zavedou do exotických míst

30. 5. 2014 12:22 | Preview | autor: Adam Homola |

Zatímco Call of Duty: Advanced Warfare nevypadá (třeba díky Spaceymu) nezajímavě, nesmíme zapomínat na Call of Duty: Ghosts z loňska, protože hra ještě stále neřekla poslední slovo. Pro Ghosts vyšla už dvě DLC a třetí s názvem Invasion vyjde 3. června. Activision a Infinity Ward v tiskové zprávě oznámili detaily o tom, co už příští týden čeká na majitele Xbox 360 a Xbox One. Pro ostatní verze hry vyjde DLC, jako obvykle, později.

Invasion je třetí DLC ze čtyř a nabídne čtyři multiplayerové mapy i rozšíření módu Extinction. V multiplayerových mapách se podíváte do všemožných koutů světa a v Extinction se zase zahrabete hluboko do podzemí, kde vás nečeká nic pěkného. Všechny nové mapy jsou šité na míru spíše soubojům na blízko a pokud raději někde v klidu kempujete se sniperkou, měli byste se mít na pozoru. Nové mapy jsou mnohem více o těsných soubojích na krátké, maximálně střední vzdálenosti.

Departed je středně velká mapa zasazena do mexického venkova během Dia de los Muertos, což jsou v podstatě tamní Dušičky. Ulice hrají různými barvami a vy zase hrajete různými zbraněmi.

zdroj: Archiv

Vizuálně jednotvárnější je oproti Departed mapa Pharaoh. Odehrává se v archeologickém nalezišti na místě dávného egyptského paláce. Dávat si pozor musíte zejména na hlavu, protože různé části stavby nejsou úplně stabilní a mohou se na vás sesypat. Velkou hrozbou jsou i skarabové, kteří si na vás rádi pošmáknou. Zálusk si na vás dělají i piráti-duchové na mapě Mutiny, která jako by do CoD zabloudila z Pirátů z Karibiku.

Posledním přírůstkem do seznamu map je Favela. Znalci série jistě zbystřili - Favela není fungl nová mapa, je to remake mapy z Call of Duty: Modern Warfare 2. Některé budovy se na mapě rozpadly, jiné se jsou dostavěné, a pokud nemáte mapu z MW2 pořádně najetou, možná ji ani nepoznáte.

Součástí DLC je též Episode 3: Awakening, což je pokračování mini kampaně v módu Extiction. V rámci Awakening se vydáte hluboko do vetřelčího podzemí, kde se pokusíte zaútočit na základnu Ancestorů, protože právě oni stojí za invazí Cryptidů.

Všechno výše uvedené vyjde 3. červena pro X360 a Xbox One verze CoD: Ghosts, termín vydání pro zbylé verze hry zatím Activision tají.

Nejnovější články