Nové informace o Unreal Tournament 2
zdroj: tisková zpráva

Nové informace o Unreal Tournament 2

11. 1. 2002 13:32 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Článek v britském časopise PC Gamer, o kterém se včera zmiňoval už jd, v podstatě popisuje to, co jsme již o Unreal Tournament 2 před časem na našem webu psali v preview.

Najdeme zde ale i několik nových informací, které stojí za zmínku a které prozradí něco nového o tomto chystaném projektu. Předně je to termín vydání, který se plánuje údajně „již“ na květen/červen, i když to asi není moc reálné datum. Dále by vás mohlo zajímat, že UT2 se bude odehrávat na pěti různých světech - lávový, ledový, pouštní, svět žungle a nablýskaná kovová vesmírná stanice. Tyto světy se ale mají lišit vizáží, nikoli chováním - žádné klouzání po ledě či změna gravitace apod. Důraz je kladen spíš na grafickou stránku a to i v případě hráčských modelů a jejich animací, které má mít každý model své vlastní a často prý dost kuriozní.

Již jsme psali i o tom, že UT2 přinese větší důraz na týmovou hru. Specifikace jednotlivých členů, jejich rozdílné chování v roli obránců či útočníků včetně jejich vlastností jako třeba přesnost, taktika, agilita, agresivita, a nechybí ani oblíbená zbraň dané postavy. Článek zmiňuje, že váš tým bude čítat až dvanáct členů a součástí bojových taktik budou i volitelná uspořádání týmu a rozmístění hráčů v mapě. Za zásluhy v boji se budou vlastnosti vašich spolubojovníků vylepšovat, tedy něco jako RPG prvky.

Obrázek Je nově specifikováno i to, že k dispozici budou čtyři druhy vozítek pro rychlejší přesun po rozlehlých mapách - jednomístná, dvojmístná, kde druhý člen posádky bude moci střílet směrem dozadu a také vozítka (či spíše asi vznášedla) vícemístná na způsob Tribes.

PC Gamer také potvrzuje definitivní zrušení modu Assault, který bude nahrazen modem Bombing Run - obdoba CTF s jedinou vlajkou. Bombu musíte nejprve získat a pak dopravit na určité místo v mapě, přičemž si spoluhráči mohou bombu předávat. Tolik zatím o pravidlech i o UT2 jako takovém. Očekávám, že už konečně vyjdou na světlo oficiální podrobnější informace a obrázky, které nahradí prozatímní kusé útržky, takže se na ně těšme.
zdroj: PCGamer Obrázek zdroj: tisková zpráva

mickey

Nejnovější články