NHL 2005 - lepší hokejový zážitek
zdroj: tisková zpráva

NHL 2005 - lepší hokejový zážitek

18. 7. 2004 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na tiskové konferenci společnosti EA, která proběhla před pár dny, samozřejmě nesměla chybět ani série NHL.

Konkrétně zde byl představen poslední titul z této řady - NHL 2005, jehož vydání je naplánováno na letošní podzim. Tento projekt se oproti svému předchůdci dočká po všech stránkách mnoha změn a vylepšení. Tedy jak po stránce ovládání, tak po stránce umělé inteligence, grafické, aj. Těšit se můžete také na nové módy a mnoho dalšího.

Co se týče právě té AI, hráč bude mít tentokrát mnohem větší možnost využít volný prostor okolo sebe ke svému prospěchu. Obránci půjdou více dozadu, aby si udělali pořádné místo pro bránění a rychlejší hráči by také měli umět lépe prokličkovat mezi jinými hráči, používat různé fígly, apod. Vedle toho má být do hry zakomponován také nový koncept ovládání zvaný "open ice controls". S jeho pomocí budete moci zadat příkazy jiným hráčům na ledě. K dispozici budete mít ještě jedno nové tlačítko, které když stisknete, vámi ovládaný hráč provede fintu, jež je jeho osobnosti nejpodobnější. Přidány mají být i některé nové funkce střelby.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Nyní k novým módům. Tím nejdůležitějším je asi World Cup of Hockey. Jde o turnaj, ve kterém se spolu o pohár utkají jak týmy NHL, tak ostatní nejlepší týmy světa. Dalším novým módem je minihra Free4All, ve které si až čtyři hráči proti sobě navzájem zasoupeří ve stejné části ledové plochy. Každý se přitom bude snažit obehrát ty další. Ve starých módech, jako je např. Dynasty, Multiplayer Season nebo Play Now, ale také došlo k několika změnám, zejména na základě ohlasu fanoušků série. Po grafické stránce udělala hra opět krok dopředu. Nejvíce detailů budete moci zaregistrovat prý v obličejích hráčů, které byly přepracovány. Zajímá-li vás NHL 2005 více, přečtěte si rozhovor na GameZone.

korgull

Nejnovější články