Neověřený tip ze Star Wars Force Unleashed
zdroj: tisková zpráva

Neověřený tip ze Star Wars Force Unleashed

7. 7. 2008 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V továrně na stíhačky TIE se prý skrývá uprchlý Jedi. Budete mít odvahu se přesvědčit, je-li to pravda?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Na letošní E3 nebude chybět ani často omílaná akce Star Wars: Force Unleashed, z níž autoři předvedou oba úvodní levely. V tom prvním se zhostíte role samotného Vadera, snad abyste byli nalákáni na to, co všechno lze pomocí Síly dělat. Budete kolem sebe házet chlupaté wookije, rozbíjet s nimi stromy i další části zničitelného prostředí.

Odsud mimochodem také poznatek, že máchání světelným mečem ani tentokrát nebude čistě na efekt, a totiž že pokud vaše pohyby přizpůsobíte jakémusi vnitřnímu rytmu zbraně a naučíte se je správně načasovat, budou najednou vaše útoky mnohem účinnější i spojená v různá komba. Jakmile se propracujete na konec, bude následovat seznámení s hlavním hrdinou hry (o této části více v posledním článku)..

.. a nakonec přesun do druhé mise, kdy Vader dostane neověřený tip, že v továrně na stíhačky TIE se zdržuje nebo skrývá utíkající Jedi generál Kota. Nyní již v roli učedníka vyrazíte na svůj první velký úkol, přičemž zadání zní jasně: jde o tajnou misi, což v případě Force Unleashed neznačí potřebu pohybovat se neviděně jako Solid Snake, ale jednoduše nenechat žádné svědky ani na jedné zúčastněné straně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V praxi to půjde samozřejmě provést tak, že narazíte-li na souboj imperiálních s rebely, jednoduše se pustíte do toho nejbližšího vojáka a budete pokračovat, dokud nikdo nezbude. Někdo možná raději ocení taktičtější přístup, a pokud vpadne do hangáru, kde zrovna imperiální kráčející tank AT-ST střílí po partičce rebelů, dobře si další postup rozmyslí. Pokud se v tomhle případě bezhlavě vrhnete do boje, půjdou po vás rebelové i imperiální stroj, zatímco dopřejete-li zúčastněným pár minut v soukromí, dost možná se stihnou vyvraždit navzájem.

Star Wars: Force Unleashed vyjde 19. září pro Xbox360, PS3, PS2, Wii, PSP a DS - více v dosavadním zpravodajství:

Jak daleko se dostat v Star Wars Force Unleashed?  [15.6.2008 16:16 - levis]
Proč nebude Star Wars Force Unleashed na PC?  [13.5.2008 12:12 - jd]
Video s hraním za Darth Vadera z Force Unleashed  [8.4.2008 09:09 - levis]
Force Unleashed - rozdíly mezi verzemi  [5.4.2008 18:18 - levis]
Střípky o Star Wars Force Unleashed  [25.2.2008 17:17 - levis]
zdroj: IGN

Nejnovější články