Nemrtvý zabiják v Gungrave O.D.
zdroj: tisková zpráva

Nemrtvý zabiják v Gungrave O.D.

17. 4. 2005 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na konzoli PlayStation 2 se v červnu objeví pokračování stylové third-person střílečky na motivy komiksové předlohy, která má vedle originálního hlavního hrdiny znovu nabídnout hutnou porci akce, co údajně předefinuje pojem "rychle a zběsile".

Na scénu se tedy opětovně vrací nemrtvý zabiják Grave, který při konfrontaci se svými oponenty využívá dua rychlopalných pistolí a rakve, co si nese s sebou na zádech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Anime design zde představené zběsilé third-person akce bude nabízet interaktivní prostředí, v němž má být údajně všechno zničitelné. Přičemž uvedená destrukce objektů a nepřátel v neuvěřitelně kvapíkovém a hlavně nepřerušovaném tempu vám má zaručit jakýsi boost pro munici, s níž se posléze půjde snáze vypořádat s ultimátními soky v obraze. Tahle arkádová střelnice vás má protáhnout 12 levely, jež snad budou především obtížnější, než tomu bylo u jedničky.

V Gungrave O.D. se mluví o dalších vylepšeních - oproti prvnímu dílu, mezi což bude patřit nabídka zbrusu nových dovedností, dvě další postavy na výběr, opětovně zajímavě prezentovaný příběh zprostředkovaný skrze povedené nehratelné sekvence a v posledku atmosférický soundtrack. Jestli vývojáři z Red Entertainment znovu pohoří, nebude zbytí než jim pogratulovat k promarněnému potenciálu.
zdroj: PR

martin

Nejnovější články