Need for Speed: Payback přidává vytváření vlastních závodů a další novoty
zdroj: tisková zpráva

Need for Speed: Payback přidává vytváření vlastních závodů a další novoty

30. 5. 2018 16:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Need for Speed: Payback sice při vydání dopadlo neslavně, ale vývojářům musíme přiznat snahu s hrou něco dělat. Nevykašlali se na ni, první update řešící rozbitou herní ekonomiku i progresi přišel hned po vydání a následovala řada dalších. Vývojáři nekončí ani letos a teď, krátce před E3, oznamují další velký update s novinkami, o které si řekli sami hráči.

Nový update vyjde 19. června a jeho hlavním tahákem je navýšení maximální možné úrovně všech aut o sto bodů. Z 299 se tak budete moct nově dostat až na 399. Pokud Need for Speed: Payback pořád hrajete, nebo jste hru dohráli, máte další důvod se k ní vrátit.

Další novinkou je možnost vytvořit si v multiplayerovém módu AllDrive své vlastní závody Quick Races. Do nich pak můžete zvát ostatní hráče v rámci vaší Hangout session a zkusit s kamarády i cizinci závodit na svém vlastním písečku.

Další novinka se také týká multiplayeru, respektive socializace hráčů: přibude klasický Chat Wheel, kdy si z kruhového menu jednoduše vyberete nějakou emoci, která se následně zobrazí nad vaším autem, jak oznámili tvůrci na webu. Případně ji vaši přátelé uvidí na své obrazovce i ve chvíli, kdy jim nejedete zrovna před nosem.

Potěší také absence kolizního systému na začátku každého závodu v kategorii Speedlist. Auto jednoduše nebudete moct nabourat po dobu prvních deseti vteřin, tudíž se nemusíte stresovat s úvodem závodu a tím, že to hned po startu naperete do protihráčů. Jednoduše budete mít větší manévrovací prostor a s tím spojenou i větší šanci ani ne tak na vítězství, jako spíše na normální průběh závodu.

Tvůrci do hry taky přidají nová opuštěná auta všech deseti bossů, plus další „ikonická auta série Need for Speed“. Nová opuštěná auta budou přibývat frekvencí jedno týdně a všechna budou k nalezení někde v pouštních částech Fortune Valley.

zdroj: Vlastní

Nově si také budete moct kompletně vypnout uživatelské rozhraní a přibudou různé kosmetické drobnosti. V neposlední řadě pak bude k dostání také placené DLC obsahující tři nová auta: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Chevrolet Colorado ZR2 a Land Rover Ranger Rover Sport SVR.

Škoda toho nepovedeného startu Need for Speed: Payback. Osobně jsem hru už nikdy po dohrání nezapnul, ale pokud na ní vývojáři pořád takhle pracují a pokud ji vychytáte v nějaké velké slevové akci a nemáte co hrát, tak možná proč ne? Anebo si raději počkejte na další Forzu Horizon.

Nejnovější články