Něco více o Half-Life 2 Episode Two
zdroj: tisková zpráva

Něco více o Half-Life 2 Episode Two

22. 11. 2006 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nastal čas si znovu připomenout, že se v dílnách Valve rodí další kapitola ságy HL - Half-Life 2: Episode Two, která však byla nedávno odložena z jara až na léto 2007.

Half-Life 2: Episode Two zdroj: tisková zpráva Jak je rovněž známo, součástí této edice má být i kreslená multiplayerová akce Team Fortress 2 a hra s názvem Portal. Pokud vám Episode One připadala až příliš jako původní Half-Life 2, bylo to prý proto, že sloužila jako takový most mezi touto hrou a novou epizodickou trilogií. Vlastně tvůrcům poskytla čas pro dořešení některých záležitostí, vylepšení AI a dalších technologií, jež by vám umožnily singleplayerový kooperativní zážitek mezi vámi a Alyx. V Episode Two už spolu s Gordonem opustíte City 17 a až do samého konce trilogie budete prozkoumávat samé nové lokace, potkávat nové lidi a objevovat dosud neobjevené věci. Konkrétně se pustíte do prozkoumávání oblastí severně od City 17, a to ve snaze dostat jisté informace ukradené z Citadely k enklávě vědců na straně hnutí odporu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Co se týče Team Fortress 2, těšit se můžete na návrat některých původních map, např. Dustbowl a 2Fort, byť nabudou nového vzhledu a doznají nějakých dalších úprav ve smyslu přizpůsobení novým herním stylům. Dále tu budou pochopitelně i mapy úplně nové. Pokud jde o Portal, v souvislosti s touto hrou se hovoří o tom, že by měla být zasazena do stejného světa jako HL2, nicméně v tuto chvíli nejsou tvůrci v této záležitosti příliš sdílní a odkazují se na Nový rok, kdy prý prozradí více podrobností. Jisté však je, že Portal nebude tradiční střílečkou.

zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články