Nebezpeční šílenci z Crackdown 2
zdroj: tisková zpráva

Nebezpeční šílenci z Crackdown 2

29. 6. 2010 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nočním městem brázdí fanatici a ve dne zase nastupují ozbrojení rebelové. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Kooperativní third-person střílečka Crackdown 2 už je hotová a vývojáři nedávno opsali kolečko po redakcích herních časopisů s posledním buildem. V něm jste se v roli nového agenta přidali k The Agency a poprvé si mohli prohlédnout staronové herní město Pacific City, kterým v noci brázdí nebezpeční šílenci a ve dne zase ozbrojení rebelové.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Podobně jako v úspěšném prvním díle, budete převážnou část hry v tomto otevřeném světě střílet po nepřátelích a sbírat štítky, které vám postupně zpřístupní nové schopnosti a tak z vašeho začátečnického agenta udělají hotového superhrdinu. Pokud budete vyhledávat štítky Agility, vaše postavička začne běhat rychleji a vyskočí výš, štítky Drive zase pro změnu zlepší vaše řidičské schopnosti, dovolí vám zúčastnit se závodů nebo nepřátele přejet. A úplně stejným způsobem získáte i přístup k rozsáhlejšímu zbraňovému arzenálu, výbušninám apod.

V kooperativní části hry budou přítomny i tzv. týmové štítky, které lze sbírat jedině ve skupinách a těšit se můžete dokonce i na pohybující se štítky, které před vámi začnou utíkat. Kdo si ale dá záležet, čekají ho nebývale lákavé odměny: už třeba po první hodině hraní se budete napříč Pacific City prohánět v pouštní bugině s přimontovaným kulometem na kapotě.

Crackdown 2 vyjde 6. července exkluzivně pro Xbox 360 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Raketový multiplayer Crackdown 2  [9.4.2010 15:15]
Létání v Crackdown 2  [11.3.2010 10:10]
Infiltrace bašty z Crackdown 2  [16.2.2010 12:12]

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články