Návrat do dětství v Transformers: The Game
zdroj: tisková zpráva

Návrat do dětství v Transformers: The Game

21. 3. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V létě se má na herním trhu objevit hodně multiplatformový počin Transformers: The Game, úzce provázaný s filmem v režii M.

Transformers: The Game zdroj: tisková zpráva Baye, resp. volně kopírující filmové události, kde dojde ke střetu cizích forem života, co si jako bojiště vyberou naši zemi. Jde přitom o "Transformery", takové ty šikovné univerzální a hlavně hodně velké roboty, co se dokáží v mžiku přeměnit na auto, letadlo či další stroje. Za označením multiplatformová hra se přitom rafinovaně skrývá vývoj pro všechny konzole na trhu, vč. handheldů, a konečně také pro PC. Tvůrci operují (aspoň u pokrokovějších verzí hw) s plně zničitelným prostředím, z čehož lidé na zemi určitě nebudou mít moc velkou radost, a zajímavou šancí zahrát si za obě znepřátelené strany Transformerů, kdy jedna je ta dobrá a druhá zase špatná. Za každou budete mít na výběr ze známých značek Transformerů, u hodných Autobotů se nabízí Bumblebee, Optimus Prime, Jazz a Ironhide, Deceptioni pak mají v týmu následující squadru: Megatron, Starscream, Blackout, Scorponok a Barricade.

Vedle pozemního third-person bojování s možností automatického zaměření protivníka se tady dočkáte i dogfightů a pak ještě akčních závodů v autech, okořeněných střílením raket po konkurenci. Samozřejmě očekávejte především arkádový rámec hraní, v němž se podíváte do sedmi různých herních prostředí, jako je město či poušť, všechna přitom mají být velice rozlehlá a zdejší interakce velice příjemná. Vaše akce a počínání budou odvislé od prvotního výběru strany, jako Autoboti budete získávat bodíky za trochu jiné plnění, kde jsou samé dobré skutky, Deceptioni mají být zase odměňováni za chaos a destrukci. V tomhle počítání mají, po vzoru GTA, hrát roli i policejní síly, které budou reagovat na to, jaký rozruch zde způsobíte. Tento je zohledňován opět po vzoru GTA hvězdičkami na obrazovce, s čímž souvisí stupňující se aktivity policejních sil a armády, co se rekrutují z řad nešťastných lidí. Ovšem tvůrci z Traveller’s Tales hovoří, že dojde i na povolání speciálních Transformerů, co si tak posvítí na vašeho plechového megahrdinu tropícího příliš velkou neplechu.

zdroj: GameSpot

mart

Nejnovější články