Na místě činu v Heavy Rain
zdroj: tisková zpráva

Na místě činu v Heavy Rain

5. 1. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Sami autoři děj hry neprozradí, poslední sada obrázků ale příběhovou linku vysloveně naznačuje.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva "O příběhu hry vám nic neprozradíme, nebylo by to pak žádné překvapení," bránili se vývojáři z Quantic Dream ještě nedávno před otázkami po tom, o co vlastně půjde v jejich emotivní akční adventuře Heavy Rain. A své slovo drží: jen kdyby nejnovější sada obrázků, která blíže rozvádí již dříve představené lokace, o ději hry sama o sobě leccos neprozrazovala. Pojďme si tedy na moment zahrát na detektivy..

Na obrázcích se především opakuje jedna ponurá lokace pod dálnicí, dle přilehlého zařízení zřejmě jakási stavba (a zároveň místo, kudy projíždí nákladní vlaky). Zaparkovaná policejní auta, sanitka, vůz televizní stanice CBS a detektivové, kteří se před deštěm brání držením novin nad hlavou (po bladerunnerovsku), tu přece jistě nebudou náhodou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Není ovšem zcela vyloučené, že často ukazované interiéry jednoho domu (většinou utopené v přímém slunečním světle, které dává vystoupit barevnému nábytku a gaučům) budou s výše domnělou vraždou nějak souviset. Proč jinak by ostatně takové artworky byly označené slovem "předtím" - tedy před vraždou? Artwork plný hrajících si dětí zase dokazuje, že k domu přiléhá i obrovská zahrada.

Že by se onen zločin odehrál zrovna během téhle zahradní oslavy, třeba když zrovna nikdo nebyl v domě? A vrah že by posléze tělo zavesl kamsi pod dálnici, aby se následně pokusil uprchnout právě vlakem z lexingtonské stanice, další často opakované lokace z obrázků? Jsou to, pravda, trochu divoké úvahy. Popisy na nových artworcích však nenechávají na pochybách, že zcela od věci zřejmě nebudou. Co myslíte?

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Heavy Rain vyjde zřejmě letos na podzim pro PS3 - více v dalších článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Opravdová tvář z Heavy Rain  [12.12.2008 09:09 - levis]
Heavy Rain na východním pobřeží USA  [8.12.2008 14:14 - levis]
Nahrávka kompletní prezentace Heavy Rain  [2.11.2008 15:15 - levis]
zdroj: Gamer

Nejnovější články