Multiplayerová RTS Trash už brzy
zdroj: tisková zpráva

Multiplayerová RTS Trash už brzy

12. 7. 2005 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco většina lidí se starých a nepotřebných věcí obvykle zbavuje, v nové RTS Trash nezávislého vývojářského týmu Inhuman Games bude takové přebytečné harampádí dokonce životně důležitou surovinou.

trash zdroj: tisková zpráva Právě v těchto dnech probíhá veřejné betatestování této multiplayerové hry, které by mělo skončit někdy v následujících dvou týdnech. Podle rozhovoru na stránkách GameCloud prý pobíhá velmi dobře a komunita hráčů se vesele rozrůstá. Za oněch 14 dní by se Trash měla začít prostřednictvím stránek vývojářů prodávat. V plánu jsou prý také pravidelné aktualizace vycházející z požadavků fanoušků.

V Trash se vám představí dvě frakce - lidská a mutantí. Ta druhá jmenovaná bude vynikat jakýmisi hi-tech schopnostmi. Už nyní ale mají tvůrci jasno i ohledně třetí, která by se měla objevit s datadiskem. Bude to frakce strojová. Mise mají být náhodně generované. Odpad, jenž v této hře hraje tak významnou roli, půjde dělit do několika kategorií a podle toho, kterou skládku zrovna ovládnete, budete mít přístup k specifickým vylepšením, což následně ovlivní i váš další strategický postup. Jak už bylo naznačeno výše, soustředí se Trash hlavně na multiplayer. Podporuje až 24 hráčů a umožňuje hráčům v týmu sdílet zdroje i technologie. Single-player ale rovněž nebude chybět, i když bude omezen pouze na skirmish mapy s AI boty. I v této oblasti mají tvůrci nějaké nápady, které plánují pro budoucí rozšíření.

zdroj: GameCloud

korgull

Nejnovější články