Moderní thriller The Outsider pro PS3 a X360
zdroj: tisková zpráva

Moderní thriller The Outsider pro PS3 a X360

19. 9. 2005 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nezávislá vývojářská společnost Frontier Developments oznámila svůj první projekt pro konzole nové generace (PS3 a X360).

outsider zdroj: tisková zpráva Hra nese název The Outsider a žánrově jde o akční thriller. Tvůrci slibují řadu nových herních prvků, které jsou postaveny na dokonalejších možnostech nových konzolí. A netýká se to prý pouze grafiky. Děj hry vás zavede do současnosti města Washington DC a jeho okolí. V roli agenta CIA navštívíte sídlo CIA v Langley, leteckou základnu Andrews Air Force Base či loděnice v Newport News. K dispozici vám bude velmi lákavý arzenál nejrůznějších zbraní a technologických vymožeností. Ovládat budete i různá bojová umění.

A proč se hra jmenuje Outsider? Ač se stanete agentem CIA, osud si s vámi pohraje tak, že se nakonec dostanete do očí médií a veřejnosti coby veřejný nepřítel číslo jedna. Hra vám umožní své jméno očistit, anebo si s tou podezřelou organizací, s níž vás všichni házejí do jednoho pytle, poradíte po svém, i za cenu brutálního násilí. Kdy přesně by tento titul měl vyjít, nebylo oznámeno, ale dříve než příští rok to nebude.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články