MMORPG Twilight War: After the Fall
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Twilight War: After the Fall

21. 8. 2004 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Až spuštěním oficiálních stránek dali vývojáři ze studia Smiling Gator Productions světu vědět, že pracují na novém masivně multiplayerovém projektu s názvem Twilight War: After the Fall.

news zdroj: tisková zpráva Tento titul, který je zároveň prvním dílem svých tvůrců, by měl křížit žánry RPG a FPS. Měl by se odehrávat na Zemi, v její vzdálenější, post-apokalyptické budoucnosti. Bude se psát rok 2296. Přede dvěma sty lety postihly zemi katastrofy v podobě dvou válek. Jedna nebyla nepodobná tomu, co se odehrává v současnosti. Šlo o konflikt národů, které k vyřešení svých sporů sáhly po nukleárních a biologických zbraních. Druhá byla konfliktem mezi pozemšťany a mimozemskou rasou Skel, která se na Zemi snažila najít nový domov.

V této hře bude Země velmi nepřátelským místem. Najdete zde pouze pustiny, ruiny, mutanty a mimozemské organismy. Civilizace, jak ji známe nyní, bude dávno zničená. Hráče v těchto končinách nebude čekat nic dobrého a bude jen n něm, zda se rozhodne svou výpravu podniknout sám, anebo se přiřadit k nějaké frakci. K dispozici budete mít samozřejmě slušný arzenál různých zbraní. Zkušení hráči je zvládnou i vyrobit. Váš hrdina bude moci být buď člověk nebo humanoidní mutant vybavený speciálními "mutantskými" schopnostmi, které jsou výsledkem dlouhodobého působení radiace a jiných vlivů jako je např. genetická manipulace. V každém případě si svou postavičku budete moci přizpůsobit tak, aby byla v herním světě jedinečnou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Twilight War vám prý nabídne velmi dynamický svět o stovkách kilometrů čtverečních, ve kterém se bude střídat den a noc, ale i počasí, tzn. třeba také kyselé deště. Ty mohou mimochodem hráči způsobit poškození, pokud se včas neukryje. Významnou součástí hry budou navíc vozidla a jiné (i živé) dopravní prostředky. Kromě pár artworků však nejsou k vidění žádné screenshoty. Ale na to je ještě čas, protože dokončení titulu tvůrci předpokládají až na začátku roku 2006. Přesto, zajímají-li vás podrobnosti o MMORPG(FPS) Twilight War, navštivte její oficiální stránky.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články