Mimozemšťani v dvou nových Destroy All Humans!
zdroj: tisková zpráva

Mimozemšťani v dvou nových Destroy All Humans!

10. 7. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Opět vám v roli mimozemšťana uloží za cíl zabíjet lidi (Wii hra) či tajemnou rasu Furonů (next-gen hra).

Nejnovější přírustek do konzolové série akčních her Destroy All Humans! od THQ ponese název Big Willy Unleashed a opět vám v roli mimozemšťana jménem Crypto-137 uloží za cíl zabíjet lidi, přičemž tentokrát bude hra zasazena do 70. let. Poprvé se také budete moci odpoutat od pevniny v Cryptově novém UFO, se kterým bude možné unést celé stovky lidí naráz. Hlavním lákadlem tohoto titulu má ale být obrovský prototyp robota Big Willy, převlečeného za maskota jakéhosi fast foodu. Big Willy Unleashed vyvíjí Locomotive Games a měl by se objevit koncem roku pro Wii, PS2 a PSP.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Plnohodnotným pokračováním ale bude spíše Destroy All Humans!: Path of the Furon, rovněž zasazený do 70. let a dějově bezprostředně navazující na Big Willyho. Kromě lidí budete tentokrát bojovat i s novým tajemným nepřítelem rasy Furonů, před nímž vás může ochránit jen učení mimozemského mistra Kung Fu. Na vašem putování otevřeným herním světem budete moci manipulovat všemi objekty či je dle libosti ničit. Omezeni nebudete ani prostorově a autoři z Sandblast Games vám dají volnost v cestování pěti rozsáhlými herními světy (známé jsou zatím Las Vegas, Hong Kong, Paříž a Hollywood).

Hrdinovy dřívější schopnosti rozšíří možnost zastavit čas a přitahovat objekty pomocí PK magnetu. Crypto se také vybaví specialitou pojmenovanou POX Mart, která mu dovolí vylepšovat existující zbraňový arzenál. Mimo to dostane i jiné zbrusu nové přístroje, třeba Venus Human Trap, která vystřelí obrovskou a hladovou, masožravou rostlinu coby vašeho dočasného pomocníka na bojišti. Path of the Furon bude doplňován bonusovým obsahem he stažení a lze se těšit i na multiplayer. To vše koncem roku pro X360, PS3, PS2, PSP a Wii.
zdroj: IGN, PR

levis

Nejnovější články