Might & Magic VIII
zdroj: tisková zpráva

Might & Magic VIII

25. 2. 2000 0:00 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Might & Magic VIII - previewAutor: SliderPublikováno: 25.února 2000• JadamePo nepříliš...


Might & Magic VIII - preview

Autor: Slider
Publikováno: 25.února 2000

 Jadame
Po nepříliš povedené akční adventuře Crusaders of Might and Magic se brzy objeví další pokračování klasické RPG série Might and Magic, tentokrát již s číslem 8. Might and Magic VIII: Day of the Destroyer nás zavede na zcela nový kontinent, který se jmenuje Jadame. Tento kontinent je mnohem méně civilizovaný než Enroth ci Erathia, po kterých jsme se proháněli v minulých dobrodružstvích. Na Jadame se nevyskytuje zdaleka tolik měst a vesnic jako na Enrothu a většinu území zabíraji neobydlené pustiny plné stvoření jako jsou trollové, minotauři, harpie a další "temné" rasy.

 Charaktery ve hře
Oproti minulým dílům už nezačínáte s kompletní partou, ale pouze s jediným charakterem a další postavy se k Vám připojí teprve v průběhu hry. K rasám, které jste měli pri tvorbě postavy k dispozici v MM7, přibyli navíc trollové, temní elfové, nekromanceři, minotauři a dokonce i upíři, což už dohromady dává slušný výběr. V průběhu hry si můžete najímat členy party na jednotlivé úkoly, připadně se k Vám v klíčových místech príběhu někdo trvale připojí. Celkem bude na výběr z více než 36 postav všech ras známých ze světa MM, včetně kyklopů, draků, ci nemrtvých. Do hry nebude zakomponován systém vzájemných sympatií/antipatií mezi jednotlivými charaktery Vaší skupiny. Klidně tak můžete vedle sebe postavit klerika, upíra a minotaura a i když se mezi sebou budou neustále handrkovat, tak nehrozí, že by Vám někdo z party utekl, připadně, že by se postavy vzájemně pozabíjeli (vzpomínáte na Ishar :)

Při hraní MM7 jste se v určitém místě museli rozhodnout, zda budete následovat cestu světla (dobro) nebo cestu temnou (zlo), které se lišily úkoly a koneckonců i závěrem hry (alespoň částečně). V MM8 to bude probíhat trochu jinak, na Jadame existuje 5 frakcí a vy s některými z nich můžete uzavírat alliance, podobně jako u strategických her. Podle toho s kým uzavřete alianci se bude lišit i Váš další postup ve hře a zadané úkoly. Alianci samozřejme nemůžete uzavřít se všemi, vždy si budete muset vybrat - např. draci vs. lovci draků nebo třeba Temple of Sun vs. nekromaceři atd.

pokračování

Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva



Nejnovější články