Liga mistrů v Pro Evolution Soccer 2009
zdroj: tisková zpráva

Liga mistrů v Pro Evolution Soccer 2009

11. 9. 2008 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Konami také do hry převedou hvězdy Manchester United a FC Liverpool. + NOVÁ HUDBA UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Když nemohou reagovat na včerejší demo FIFY 09 protiúderem v podobě ukázky PES2009, kterou ještě nemají připravenou, vytasili se Konami s něčím jiným. Podařilo se jim podepsat smlouvu s UEFOU na licencování práv na Ligu mistrů na příští čtyři roky. V nadcházející hře se tak objeví speciální mód UEFA Champions League se všemi elementy a atributy, které k této nejprestižnější klubové soutěži světa patří.

Bude jistě zajímavé sledovat, zda to EA příští rok neodradí od vydání pravidelné hry UEFA Champions League, ale nemělo by jim nic bránit, neb dohoda UEFY s Konami není označována za exkluzivní. V traileru níže zní skvěle upravený hlavní hudební motiv soutěže, který asi nebude novou znělkou pro aktuální ročník Ligy mistrů, spíš půjde o remix pro použití čistě v PES, aby se aspoň hudba odlišila od her EA:

zdroj: Archiv


Pro Evolution Soccer 2009 Champions League trailer - stažitelná verze (37 MB, HD)

Snahu výrobce o posunutí série vpřed ve smyslu licencí a realističnosti potvrzuje i další jeho dnešní oznámení, které se týká Manchester United. Výherce minulého ročníku LM bude do hry převeden se vším všudy, vč. loga, dresů, stadionu a vlajek. Prý nejpřesnějšího virtuálního ztvárnění, jaké jsme kdy ve hrách viděli, vč. animací pohybu a unikátních dovedností s míčem se máme dočkat u hvězd, jakými jsou Carlos Tevez, Rio Ferdinand, Cristiano Ronaldo a Edwin van der Sar. To samé se týká Torrese či Gerrarda z Liverpool FC, když se PES2009 dokonce stane jeho oficiální videohrou. To se projeví vzájemnou mediální propagací, jako je např. reklama na hru na svítících billboardech u hřiště na Anfield Road, či vyrobení speciálního balení PES2009 pro účely klubu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pro Evolution Soccer 2009 vyjde 17. října pro PC, PS3 a X360, jež bude následovat verze pro Wii v roce 2009 - více v předešlém zpravodajství.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články