Krvavý sport v podobě Speedball 2
zdroj: tisková zpráva

Krvavý sport v podobě Speedball 2

4. 6. 2007 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Připadá vám americký fotbal jako brutální sport? Pak vás potěší tento remake hry z roku 1990.

Připadá vám americký fotbal jako brutální sport? Pokud ano, tak co byste řekli na Speedball? Ten je totiž přímo ultra brutální. Že vám to něco říká? Aby ne, vždyť je to klasika z roku 1990. Možná vás proto potěší, že se zanedlouho dočkáte z dílny vývojářského studia Kylotonn jejího oživení v podobě hry s názvem Speedball 2. Její děj vás přenese až někam do 24. století. Společnost v této době našla zálibu ve velmi nebezpečném sportu zvaném Speedball, který prakticky nezná pravidla ani omezení. Dokonce takové zalíbení, že se z něj stal sport národní. V zásadě v něm jde o to, že proti sobě stanou dva týmy o devíti lidech a začnou se spolu řezat o ocelový míč. Všechno je povoleno, bez ohledu na to, jak zákeřné to je. Vítěz získá nadvládu nad městem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Speedball 2 hráčům bude moci nabídnout zhola nový multiplayerový mód, ve kterém se budete moci pokusit o výhru v co největším počtu profesionálních utkání, přiřazení k vyšším ligám a odemčení nového obsahu v online obchodu. Vlastně tu budou dvě online formy multiplayeru. Ta první zahrnuje přátelská utkání, která můžete zorganizovat s kýmkoliv a kdykoliv si vzpomenete. Ta druhá vás bude stát měsíční poplatky, zahrne vás do online klasifikace v rámci pěti různých lig (na konci týdne se body sečtou a šťastlivci postoupí) a nechá vás utkání ukládat. Kromě toho, veškeré události a zprávy ze světa Speedball 2 poběží živě prostřednictvím TV Show na stránkách hry.

Dále vám Speedball 2 nabídne také možnost jakkoliv upravit jednotlivé hráče vašeho týmu (do hry budete moci začlenit i vlastnoručně vyrobené logo a nechat ho pak zobrazovat na vyhrazených plochách arény), přičemž na výběr budete mít ze tří typů postaviček - muže, ženy a droida. Z herního hlediska tu budou dva módy hratelnosti. Pamětníci jistě ocení snahu tvůrců nabídnout jim klasiku s původním ovládáním a jedním akčním tlačítekm. Pokročilý mód vás hru nechá řídit s pomocí myši (pro míření) a klávesnice (pro běh). Postavička bude schopna skákat i střílet během skoku, změnit trajektorii míče, apod. Její charakteristiku bude tvořit šest statistik - rychlost, síla, přesnost, aj.
zdroj: CVG

korgull

Nejnovější články