Křížem krážem vesmírem v Lost Empire: Immortals
zdroj: tisková zpráva

Křížem krážem vesmírem v Lost Empire: Immortals

12. 11. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Skandinávská spolupráce v oblasti vesmírných strategií nabídne tisíce hvězd a o něco méně ras.

Nedlouho po oznámení hry se vydavatel Paradox Interactive rozpovídal o klíčových herních prvcích. Tak předně, pokračování Lost Empire nebude nic malého - čekají na vás tisíce hvězd vhodných ke kolonizaci nebo jen letmému prozkoumávání. Hra umožní mj. omotat si vesmír kolem prstu za pomocí jedné z šesti nabízených ras (dalších dvaadvacet bude nehratelných a pokorně zastávat roli "křoví"). To všechno samozřejmě jak proti počítači, tak proti až deseti podobně naladěným oponentům z masa a kostí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vývojáři samozřejmě nepodcenili ani oblíbený vývojový strom, ba naopak, je pořádně rozvětvený. 11 základních typů výzkumu má dohromady činit nejméně 150 drobných individuálních zlepšováků. Vesmírem bude poletovat 8 tříd korábů navržených tak, abyste si mohli pořídit specializované piráty nebes na rozličné typy misí (obrana, výsadek, patrolování, průzkum...)

O samotný vývoj se starají Dánové z Pollux Gamelabs. Termínem vydání je začátek nadcházejícího roku - mezitím si můžete vesmírné dílko zběžně oťukat na nových obrázcích.
zdroj:PR

jester

Nejnovější články