Krásná a nebezpečná Mata Hari
zdroj: tisková zpráva

Krásná a nebezpečná Mata Hari

27. 4. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost dtp enetertainment/ANACONDA a vývojářský tým 4HEAD Studios dnes oznámily vývoj nové point&click adventury s příběhem a designem od Hala Barwooda, jenž stojí za hrou Indiana Jones and the Fate of Atlantis, kterou tvořil pod hlavičkou LucasArts, a Noaha Falsteina - ten dělal pro tutéž firmu na titulu Indiana Jones and the Last Crusade.

news zdroj: tisková zpráva Jejich společné nové dílo má vyjít v prvním čtvrtletí příštího roku a pojednávat o legendární orientální tanečnici jménem Mata Hari, krásné a nebezpečné to ženě holandského původu, která svými představeními okouzlila nejednoho vlivného průmyslníka či politika.

Jedním z takto uhranutých byl také atraktivní Švýcar Oscar Samsonet. Právě toho napadlo, že by mohl onu exotickou krásku tak trochu využít pro své účely a také se mu ji podařilo příslibem dobrodružství a rychlého výdělku přesvědčit. Mata Hari se tak stala špiónkou. Špiónkou, která se zapsala velmi tučným písmem do historie, když se díky své šikovnosti, šarmu a svůdnosti dostala i k těm nejcitlivějším vojenským tajemstvím...

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články