Kooperace v Tom Clancy H.A.W.X.
zdroj: tisková zpráva

Kooperace v Tom Clancy H.A.W.X.

23. 1. 2009 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Musíte oželet splitscreen, ale možná oceníte hlasové povely směrem k wingmanům. + TRAILERY & JAK S DEMEM

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Létání s moderními letouny v blížícím se "simulátoru" Tom Clancy's H.A.W.X. nabídne hutné kooperativní vyžití. Čtyři hráči se tu budou moci efektivně rozdělit při plnění různých úkolů mise, kdy si jedna dvojice kupř. vezme na mušku pozemní cíle a druhá se pro změnu pokusí eliminovat letecké hrozby. Nutností pro tuhle součinnost bude samozřejmě kvalitní headset a dobré reflexy, to abyste zbytečně neplýtvali municí na objekt, který má v merku kolega ve zbrani. Což vám hra má dát vždy na vědomí.

Tvůrci dopředu avizují, že tady nebude split-screen, mj. z důvodu unikátních kamerových náhledů na určité fáze boje, což by v režimu rozdělené obrazovky prostě nebylo možné. Unikátní se zdá být i kooperace s wingmany ovládané počítačem, jimž bude možné zadávat hlasové povely na způsob viděný (vlastně slyšený) ve strategii EndWar.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V celém H.A.W.X. můžete počítat s rozmanitou nabídkou misí (infiltrace, průzkum, zastavení postupu nepřátelských sil), pro které bude možné sáhnout i po speciálním kniplu ze hry Ace Combat 6 - alespoň v případě konzolových verzí. Hra ovšem nebude podporovat multiplayer napříč různými formáty, přičemž ze začátku tu bude k ochutnání pouze Team Deathmatch. Další multiplayerové režimy prý přibudou až později ke stažení.

zdroj: Archiv


Tom Clancy H.A.W.X. air to air attack trailer

Ještě před vydáním hry se na trhu objeví demo, které napoví více o leteckém modelu, v němž bude prostor pro rozličné manévry v závislosti na typu vámi ovládaného stroje (jako Kulbit manévr). Třebaže sem tvůrci neimplementovali možnost přistávání, v Options půjde definovat míra realismu boje, což se týká např. stupně poškození letounu. A ještě jednu zajímavou noticku nakonec. PC verze nebude vyžadovat otravné ověřování skrze internet.

zdroj: Archiv


Tom Clancy H.A.W.X. ground attack trailer

Hra Tom Clancy's H.A.W.X. se objeví na trhu začátkem března a to ve verzích pro PC a konzole PS3 a X360 - více již v našem dřívějším zpravodajství.

Trailery: H.A.W.X. a Lord of the Rings Conquest  [7.1.2009 09:09 - levis]
Videa: H.A.W.X., Prince of Persia., Bayonetta  [3.10.2008 12:12 - levis]
Multiplayer a speciální výbava v Tom Clancy’s H.A.W.X.  [11.8.2008 17:17 - campercz]
Videa: H.A.W.X., Gears of War 2, Banjo Kazooie 3  [9.7.2008 18:18 - levis]
Nálet na tank v Tom Clancy's H.A.W.X.  [28.6.2008 16:16 - levis]
Přelet nad Ježíšem v Tom Clancy's H.A.W.X.  [20.6.2008 09:09 - levis]
zdroj: TeamXbox a další

mart

Nejnovější články