Konzolový Incredible Hulk: Ultimate Destruction
zdroj: tisková zpráva

Konzolový Incredible Hulk: Ultimate Destruction

19. 8. 2005 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Začátkem příštího měsíce dorazí na trh hra The Incredible Hulk: Ultimate Destruction od Vivendi, o níž jsme už jednou psali.

Představí tohoto velkého nezdravě zbarveného komiksového hrdinu od Marvel Enterprises zase v pořádné formě. S Hulkem v third-person perspektivě budete moci skákat kamkoliv, přelézat a ničit cokoliv, počítaje v to dokonce celé budovy, přičemž z okolního interaktivního prostředí si lze kdykoliv vytvořit speciální zbraně (zkrátka co si kde utrhnete a seberete:o), které posléze využijete pro boj s nepřátelskými položkami, kde stojí za zvýšenou pozornost účast šesti známých bossů. Jmenovitě tu potkáte postavy jako Abomination, Mercy či Devil Hulk.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tvůrci z Radical Entertainment pro nás nachystali přes 30 příběhových misí a okolo 40-ti vedlejších, které se vměstnaly do osmi kapitol. Jsme-li v tomhle počítání sluší se připomenout také přes 150 pohybů a komb, kterými Hulk má disponovat, pročež se závěrem dostáváme k připomínce jednak oficiální stránky a druhak screenshotové galerie. Nicméně vypadá to, že komiksoví hrdinové budou - na rozdíl od filmového plátna - ve virtuálním světě z jedniček a nul hrát ještě nějakou dobu druhé housle.
zdroj: GamePro

gamepro

Nejnovější články