Kokpity všech aut z Need for Speed Shift
zdroj: tisková zpráva

Kokpity všech aut z Need for Speed Shift

8. 9. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Plus oficiální HW požadavky a vyjasnění ohledně demoverze.

Need for Speed: Shift pomalinku, ale jistě startuje motor a chystá se vyjet ze své garáže na pulty obchodů. Není tedy divu, že s novinkami se roztrhl pytel. Pohled z kokpitu vozu se řadí mezi velmi očekávané aspekty. Není tedy divu, že si s ním vývojářský tým Slightly Mad Studios dal tolik práce a pro každé auto vytvořil precizně zpracovaný interiér. Jedná se o palubní desku, volant, řadicí páku a další prvky, které nemohou v závodním autě chybět.

Když si nějaký vůz ve hře koupíte, máte ho v základní tovární verzi, ale můžete si ho samozřejmě za nějaký ten peníz upravit. Instalovat budete moci sportovní volant, lepší sedačky, ochranný rám a mnoho dalšího. Ať už si prohlédnete jakýkoliv obrázek, jedná se o velmi dobře odvedenou práci, kdy každý detail je znát. Posuďte sami kokpity aut, jako např. Aston Martin, Audi R8/R6/S3, BMW M3, Bugatti Veyron, Dodge Challenger a Viper, Ford Escort, Chevrolet Camao nebo netradiční Falken Ford Mustang GT na čtyřiadvaceti obrázcích:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud si stále děláte starosti, zda hru na svém počítači rozjedete, tak se v klidu usaďte, jelikož pro vás máme oficiální HW nároky, které se liší od těch červnových. Pro úspěšné provozování NFS: Shift s minimálními detaily bude muset váš stolní miláček disponovat procesorem Intel Core 2 Duo o frekvenci 1,6 GHz, grafickou kartou s alespoň 256 MB a podporou Pixel Shader 3.0 (aspoň ATI Radeon X1800 XT 512MB nebo lepší; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB nebo lepší, přičemž laptop verze těchto čipsetů mohou fungovat, ale nejsou podporovány), 1 GB RAM pro XP (1,5 GB pro Visty a Windows 7), DirectX 9.0c a samozřejmě dostatečným místem na disku, v tomto případě by mělo postačit 6 GB.

Pro instalaci a singleplayerové hraní nakonec nebude potřeba připojení k internetu, když ochranu zajistí pouze kontrola originálního DVD v mechanice přes SecuROM, tenotkrát bez nutnosti ověřování online. K tomu dojde pouze v případě multiplayeru a stahování aktualizací, kdy minimální rychlost vašeho připojení musí být 512 Kbps.

Pokud jste doufali, že se demo NFS: Shift objeví ještě před vydáním, tak se bohužel nedočkáte. Na oficiálním fóru bylo fanouškům sděleno, že se vývojářský tým zavázal vytvořit nejlepší díl z této závodní série, a tak se prý rozhodli soustředit na dolaďování plné verze. Převedeno do srozumitelné řeči: žádné demo před vydáním plné verze nebude a teprve se uvidí, jestli někdy potom nebo vůbec.

Need for Speed: Shift vyjde 18. září 2009 pro PC, Xbox 360, PS3 a PSP - více ve videoreportáži, dojmech, na fanstránce NFSGame.net a kompletním zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Městský okruh z Need for Speed Shift  [21.7.2009 16:16 - levis]
Hardwarové nároky Need for Speed Shift  [29.6.2009 16:16 - levis]
První souvislé nahrávky Need for Speed Shift  [28.4.2009 15:15 - miky]

zdroj: Videogameszone, Homepage, NfsGame.net

Nejnovější články