K podstatě zla v Incarnate
zdroj: tisková zpráva

K podstatě zla v Incarnate

18. 3. 2008 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Third-person akční adventura v moderním Chicagu si klade věčné otázky ohledně lidského zla. UPDATE

Obrázek Největší trumf včera pozdě večer představené prostřednické firmy Radar Group v podobě FPS Prey 2 jsme pro vás odkryli s denním předstihem, mezi trojicí zmíněných her však figuruje také zbrusu nová third-person akční adventura Incarnate, kladoucí si otázku přímo metafyzickou: může zlo někdy zemřít?

    Reinkarnované duše největšího zla v historii lidstva se kumulují v moderním Chicagu a tajná organizace najímá Thomase Ludlowa, aby je postupně vypátral a ulovil. V průběhu své mise však Thomas zjišťuje víc o příčínach návratu zla a jejich spojení s blížícími se událostmi, zatímco pátrá po jednotlivých duších uprostřed rušného provozu na ulicích i v temných zákoutích.
Incarnate pro PC a X360 se nachází v rané fázi vývoje a ve spolupráci s Radar Group jej chystá zatím nejmenované studio, prostřednická firma však skrze spřátelené hollywoodské produkční studio Depth Entertainment již teď usiluje o zfilmování scénáře.

Update (19:30): Po dvou protiřečících si tiskových zprávách nakonec čerstvě znovuspuštěný web Radar Group jako cílovou platformu uvádí i PS3.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články