Jordanovy úkoly z NBA 2k11
zdroj: tisková zpráva

Jordanovy úkoly z NBA 2k11

8. 9. 2010 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když nedávno 2K Sports oznámili, že na obálce letošního NBA 2K11 bude někdejší legenda Michael Jordan, hráči se trochu šklebili: to muselo stát majlant, hodit si na obal někoho, kdo už roky nehraje basketbal! 2K Sports z toho ovšem vybruslili se ctí a rozhodli se na Jordanovi celou hru postavit.

Proto ho potkáte všude od úvodního filmečku přes menu až po deset zvláštních Jordan Challenges, kde budete mít za úkol nasbírat určitý počet asistencí, bodů atd. Ve skutečnosti jde o rekordy, které mapují celou Jordanovu dráhu a proto v jednotlivých zápasech potkáte všechny slavné basketbalisty: Stocktona, Malona, Mailmana, Wortyho, Granta a další. Každá postavička má své charakteristické pohyby a zvláštnosti přesně vymodelované dle skutečných předloh, což se také nedávají dávat najevo. Třeba takový Stockton v jednom zápase NBA 2k11 dribluje mezi nohama asi častěji, než za celou svoji kariéru, ale co na tom?


Čím budete v Jordanově kariéře déle, tím se samozřejmě sportovec bude měnit. Ve svých raných letech ho poznáte hlavně podle dost charakteristického účesu, v zápasech z roku '97 už bude trochu objemnější a plešatější, ba ani jeho schopnosti už nebudou tak zářivé - snad s výjimkou přesnosti v házení. Co se dalších novinek ve hře týče, těšte se na autentické zpracování všech dresů a stadionů, extra komentáře ke všem týmům, situacím i možným střetům a v samotném závěru hry i mód MJ Create-a-Legend. V něm si budete moci mladého Jordana dát do jakéhokoliv týmu budete chtít a pak z něj udělat tu nejzářivější hvězdu v NBA, jen v trochu jiném dresu.

NBA 2K11 vyjde 5. října pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PSP a PS2 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
E3 preview NBA 2k11  [15.7.2010 13:13]

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články